Fotoaparati in kamere
22.06.2013 11:37
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy NX: Izjemen pametni brezzrcalni fotoaparat

Galaxy NX je najnovejši pametni brezzrcalni digitalni fotoaparat podjetja Samsung, ki je opremljen s čistokrvnim mobilnim operacijskim sistemom Android 2.2 Jelly Bean. Novost je zaradi izjemne strojne opreme pisana na kožo tudi najzahtevnejšim uporabnikom.
Pametni brezzrcalni fotoaparat Galaxy NX lahko povsem prilagodimo našim potrebam in zahtevam!
Pametni brezzrcalni fotoaparat Galaxy NX lahko povsem prilagodimo našim potrebam in zahtevam!

Samsung na konferenci Premiere 2013 ni pozabil niti na ljubitelje digitalne fotografije, saj je zanje pripravil brezzrcalni digitalni fotoaparat Galaxy NX, ki je opremljen s čistokrvnim mobilnim operacijskim sistemom Android. Novost je seveda pisana na kožo tudi zahtevnejšim uporabnikom, saj za zajemanje fotografij ponuja izjemno kakovostno slikovno tipalo CMOS ločljivosti 20,3 milijona slikovnih točk (format APS-C) in nudi možnostjo hitre menjave objektivov. Občutljivost tipala sega do 25.600 ISO, video posnetke pri polni visoki ločljivosti pa lahko z novincem zajemamo s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo.

Brezzrcalni digitalni fotoaparat Galaxy NX je opremljen z izjemno bogato strojno opremo, ki obsega celo modem za povezavo s hitrim mobilnim omrežjem 4G/LTE in 3G. Preostala strojna oprema prav tako ni od muh, saj so inženirji južnokorejskega giganta uporabili visokoločljivi na dotik občutljivi zaslon s 4,8-palčno (12,2-centimetrsko) diagonalo, 4-jedrni procesor frekvence 1,6 gigaherce, brezžično povezavo Wi-Fi, navigacijski sistem GPS in zmogljivo baterijo kapacitete 4.360 miliamper ur.

Pametni digitalni fotoaparat Galaxy NX meri 136,5 x 101,2 x 25,7 milimetrov, celoto pa zaključuje čistokrvni mobilni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Podjetje Samsung bo novost ponudilo v prodajo še pred jesenjo.


Prijavi napako v članku