Telefoni
11.10.2013 15:10

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy J: Pametni mobilni telefon Galaxy S4 na steroidih

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy J je navdušil mnoge, saj združuje prednosti izjemno priljubljenih pametnih mobilnih telefonov Galaxy S4 in Galaxy Note 3. Novost bo sprva naprodaj le na Japonskem, nekoliko kasneje pa bi lahko zašla tudi drugod po svetu, a opremljena z drugo blagovno znamko.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy J navdušuje v vseh pogledih!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy J navdušuje v vseh pogledih!

Podjetje Samsung je skupaj z japonskim ponudnikom storitev mobilne telefonije NTT Docomo predstavil izjemno zanimiv izdelek, ki združuje prednosti pametnih mobilnih telefonov Galaxy S4 in Galaxy Note 3. Zaradi zmogljive strojne opreme bo mobilnik Samsung Galaxy J zlahka prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike in tiste, ki mobilno napravo potrebujejo pretežno za zabavo. Novost bo sprva naprodaj le na Japonskem, nekoliko kasneje pa bi lahko zašla tudi drugod po svetu, vendar bo ta po vsej verjetnosti opremljena z drugo blagovno znamko.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy J nas bo zlahka prepričal, saj je opremljen s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom Super AMOLED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem Snapdragon 800 frekvence 2,3 gigahercev in sistemskim pomnilnikom kapacitete treh gigabajtov. Za povezovanje v mobilni internet ima novost na voljo povezavo 4G/LTE, medtem ko je za brezstično plačevanje na voljo tehnologija NFC. Zajem kakovostnih fotografij omogoča digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk, spletnim konferencam pa je kos kamera ločljivosti dveh milijonov točk.

Večurno avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu Samsung Galaxy J zagotavlja baterija zmogljivosti 2.600 miliamper ur. Za shranjevanje podatkov je na voljo do 64-gigabajtov vgrajenega pomnilnika, ki ga po potrebi lahko razširimo z uporabo pomnilniške kartice microSD. Novost je na voljo v roza, modri in beli barvi.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku