Programska oprema
22.06.2006 14:31

Deli z drugimi:

Share

S&T Hermes Plus že s šestimi zlatimi Microsoftovimi partnerstvi

S&T Hermes Plus je sporočil, da je nadgradil svoje sodelovanje z Microsoftom. Bogatemu naboru že pridobljenih nazivov je podjetje dodalo še status Microsoft Gold Certified Partner for Licensing Solutions in tako postalo Microsoftov pooblaščeni partner, specializiran za dobavljanje licenc. Že šesti zlati partnerski naziv potrjuje strokovnost S&T Hermes Plusa tudi na Microsoftovih platformah in utrjuje njegov status vodilnega sistemskega integratorja na slovenskem trgu.

S&T Hermes Plus je Microsoftov partner z najdaljšo tradicijo na področju njihove sistemske integracije in prodaje licenc. S pridobitvijo že šestega zlatega naziva, podjetje ima namreč osvojene že zlate nazive Advanced Infrastructure Solutions, Business Process and Integration Solutions, Information Worker Solutions, Learning Solutions, Licensing Solutions in OEM Hardware Solutions, je S&T Hermes Plus še nadgradil svoje sodelovanje z Microsoftom. V okviru partnerstva Microsoft Gold Certified Partner for Licensing Solutions S&T Hermes Plus, ki ima na področju prodaje Microsoftove licenčne opreme več kot 25-odstotni tržni delež, svojim partnerjem nudi kakovostno svetovanje na področju optimalnega licenciranja.

“Ugledni Microsoftov status dokazuje strokovnost S&T Hermes Plusa in potrjuje našo pripravljenost na najzahtevnejše izzive na področju uporabe informacijskih tehnologij,” je dejal Klavdij Godnič, predsednik uprave podjetja S&T Hermes Plus in generalni direktor regije Adriatic v S&T-ju.

“Zavzemamo se za vzpostavitev močnega slovenskega partnerskega ekosistema, obenem pa slovenskim podjetjem omogočamo dostop do globalnega znanja,” je poudaril Jaka Stele, generalni direktor slovenskega Microsofta. “S&T Hermes Plus je partner, s katerim skupaj zagotavljamo tehnološko napredne rešitve, ki omogočajo lokalni razvoj.”


Prijavi napako v članku