Računalništvo, telefonija
03.10.2006 06:51

Deli z drugimi:

Share

S&T Hermes Plus je najuspešnejši MS izobraževalni center

Microsoft Slovenija je podjetju S&T Hermes Plus podelil priznanje za najuspešnejši Microsoftov pooblaščeni izobraževalni center za leto 2006. S&T Hermes Plus je v močni konkurenci prejel priznanje na podlagi najštevilčnejše izvedbe tečajev in njihove visoke kakovosti.

Pooblaščeni izobraževalni center S&T Hermes Plusa odlikuje visoka strokovnost predavateljev, ki imajo tako teoretična znanja kot izkušnje z najzahtevnejšimi projekti, kar dokazujejo tudi visoke ocene udeležencev izobraževanj. Slušatelji so predavatelje S&T Hermes Plusa v zadnjih nekaj letih namreč ocenili s povprečno oceno 4,8, pri čemer je najvišja možna ocena 5. Podjetje ima 6 s strani Microsofta certificiranih predavateljev in 2 s strani podjetja Check Point, ki nudijo tečaje z več kot 20 različnih področij. S&T Hermes Plus beleži več kot 500 tečajnikov na leto.

“Ker se zavedamo izjemnega pomena tovrstnih izobraževanj, smo poleg strokovne ekipe predavateljev zasnovali močno strategijo razvoja in delovanja predvsem na področjih zadovoljstva strank ter vrhunske kakovosti storitev,” je dejal Klavdij Godnič, predsednik uprave podjetja S&T Hermes Plus in generalni direktor regije Adriatic v S&T-ju. S&T Hermes Plus je z izobraževanjem začel leta 1991 na Microsoftovih uporabniških tečajih ter računalniških aplikacijah. Z nenehnim razvojem novih izobraževalnih programov in dvigom kakovosti predavanj je podjetje leta 1998 s pooblastilom Microsoft Authorized Training Education pridobilo priznanje za svoje delo. Certifikat se je 1999 preimenoval v Microsoft Certified Technical Education Center, pet let pozneje pa v Microsoft Certified Partner for Learning Solutions. S&T Hermes Plus ima pridobljen najvišji naziv, ki ga Microsoft podeljuje pooblaščenim izobraževalnim centrom Microsoft Gold Partner for learning Solutions.

“V pooblaščenih izobraževalnih centrih imajo udeleženci izobraževanj dostop do znanja vrhunskih strokovnjakov,” je povedal Jaka Stele, generalni direktor slovenskega Microsofta. “Prepričani smo, da bomo z S&T Hermes Plusom v prihodnosti odlično sodelovanje še nadgradili.”


Prijavi napako v članku