Računalništvo, telefonija
12.05.2010 16:47
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S Philipsovim hišnim kinom SoundBar do zvoka najvišje kakovosti

Philipsov novi hišni kino SoundBar s sistemom prostorskega zvoka Ambisound velja za najsodobnejši tehnološki dosežek. Brez dodatnih zvočnikov in številnih kablov zagotavlja izjemen večkanalni zvok, ki preplavi celoten prostor, s čimer ustvari pristno in impresivno kinematografsko izkušnjo. SoundBar je popolna rešitev za hišni kino, ki se elegantno poda h kateremukoli ploskemu televizorju.
S Philipsovim hišnim kinom SoundBar do zvoka najvišje kakovosti
S Philipsovim hišnim kinom SoundBar do zvoka najvišje kakovosti

Da bi ohranili originalnost zvoka, so pri Philipsu ustvarili novo serijo domačega kina. Oblikovana je bila posebej za to, da zvočno izkušnjo poda pristno in slikovito ter zadovolji najzahtevnejše uporabnike. Soundbar s sistemom Ambisound (HTS9140) omogoča neverjetno avtentično in nepozabno zvočno izkušnjo, ne glede na to, ali predvajamo DVD ali Blu-ray zgoščenko, film s spleta, MP3 kolekcijo glasbe ali priljubljeni CD.

Vrhunska tanka oblika v kombinaciji s Philipsovo revolucionarno tehnologijo High Definition in aplikacijami najvišjega kakovostnega razreda uporabniku zagotavljajo izjemno izkušnjo zvoka, ne glede na to, kje v prostoru se giblje in kakšne oblike je sam prostor. Tako v manjših kot večjih okoljih se zvok razporedi po celotnem prostoru v vsej svoji izvirni veličastnosti. Z manj zvočniki, v kombinaciji s fenomenom psihoakustike in natančnega pozicioniranja zvoka, Philipsov SoundBar s sistemom Ambisound proizvaja izredno zvočno izkušnjo.

SoundBar prek vmesnika Wi-Fi USB omogoča tudi brezžičen dostop do spletnih vsebin in domačega omrežja, prek katerega lahko uživamo v vsebinah z računalnika in drugih tovrstnih naprav. Hišni kino ima vgrajeno že poznano Philipsovo storitev Net TV.

SoundBar je popolna rešitev za hišni kino, ki se elegantno poda h kateremukoli ploskemu televizorju, najbolj popolno pa se prilega Philipsovi seriji televizorjev 8000, saj lahko obe napravi upravljamo z istim daljinskim upravljalnikom in integrirano strukturo menujev. Tako s popolno kombinacijo – v enakem oblikovalskem stilu – vrhunske televizije in zvoka najvišje kakovosti dosežemo najboljšo kinematografsko izkušnjo.

Hišni kino odlikuje varčnost in okoljska komponenta: poraba v stanju pripravljenosti je nizka (0,3 W), njegova prodajna embalaža pa sestoji iz 100 % reciklirnega papirja in črnila, ki temelji na rastlinski bazi.

Hišni kino SoundBar s sistemom Ambisound (HTS9140) bo v Sloveniji na voljo letošnjo pomlad.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku