Triki in nasveti
14.10.2010 09:41
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Root dostop za mobilnike Android z enim klikom

Pridobitev root dostopa še nikoli ni bila enostavnejša!
Pridobitev root dostopa še nikoli ni bila enostavnejša!

Na spletni trgovini Android Market iz dneva v dan najdemo več programske opreme, ki za delovanje potrebuje tako imenovani “root” dostop. Tu gre dejansko za upravljavske pravice, s katerimi pridobimo več možnosti uporabe pametnega mobilnega telefona Android.

Medtem ko smo morali še pred kratkim za root dostop uporabiti hekersko žilico, temu ni več tako. Za to dejansko potrebujemo le še brezplačno programsko opremo SuperOneClick. Z novincem lahko pridobimo root dostop na hiter in enostaven način kar z uporabo osebnega računalnika.

Programska oprema SuperOneClick je združljiva z bogato paleto pametnih mobilnih telefonov Android in je dosegljiva na spletnem naslovu http://skrci.me/SuperOne. Novost poleg root dostopa omogoča še zagon programske opreme, ki je bila sicer prepovedana s strani proizvajalcev mobilnikov. Novost je združljiva le z operacijskimi sistemi Windows. Kmalu na voljo še za uporabnike sistemov MacOs in Linux.

Čeprav je uporaba programske opreme SuperOneClick sila enostavna, vam priporočamo, da se predhodno seznanite s prednostmi in slabostmi root dostopa. Tu gumba »nazaj« namreč ni. V primeru težav ali dvomov lahko seveda vedno računate na pomoč uporabnikov Foruma Računalniških novic (http://skrci.me/forum).


Prijavi napako v članku