Življenjski slog
29.08.2022 15:10

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete pomoč pri gospodinjskih opravilih?

Če bi se lahko za vedno znebili enega opravila, za katerega bi se odločili? Pomivanje posode? Brisanje prahu? Čiščenje kopalnice in stranišča? V uredništvu bi se znebili sesanja, ki je na urniku skoraj vsak dan, predvsem zaradi hišnih ljubljenčkov in navihanih malčkov. Ker se nam ta želja ne bo nikoli uresničila, nam ne preostane drugega, kot da si olajšamo to nadležno opravilo. Opcija so robotski sesalniki, ki pa ne pridejo v poštev za vsa gospodinjstva, bodisi zaradi postavitve prostorov ali proračuna. Potem ostanejo še ročni sesalniki, ki so cenejša in izredno priročna rešitev. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili akcijsko ponudbo za ročni sesalnik, ki ga lahko dobite za ugodnih 65,79 €.

Ročni sesalnik: glavne značilnosti

Gre za brezžični ročni sesalnik, kar pomeni, da se boste končno lahko vsaj pri sesanju znebili nadležnega kabla. To pomeni nič več spotikanja in zatikanja kabla ob stole ter drugo pohištvo in nič več vklapljanja sesalnika v več različnih vtičnic, da bi lahko posesali celotno stanovanje ali hišo.

Ročni sesalnik je izredno lahek, za kar boste hvaležni pri daljšem sesanju. Poslovite se od bolečin v zapestju. Opremljen je s številnimi funkcijami za lažje in hitrejše sesanje. Z njim si boste lahko pomagali tudi pri sesanju preprog in ostalih težko dostopnih kotičkov.

Pri sesanju uporablja tri večnamenske ščetke, motor z zmogljivostjo 150 W (sesalna moč 6-10 kPa) in baterijo 2000 mAh, ki bo poskrbela za dovolj dobro avtonomijo, da boste lahko v miru posesali večji del doma.

Prah in ostala umazanija se nabira v prozornem zbiralniku, kar vam omogoča, da lažje spremljate napolnjenost posodice za umazanijo in lažje čiščenje.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec Cafago vam ročni sesalnik pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki ročni sesalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več