Življenjski slog
27.09.2021 17:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za manj kot 40 evrov se lahko za vedno znebite umazanije

Ko pomislimo na pametno tehnologijo, nam na pamet najprej padejo mobilni telefoni, tablice ali računalniki. To ni nič pretresljivega, saj so pametna vezja hrbtenica omenjenih naprav. Skrbijo za delovanje naprav, njihovo povezljivost in pretok podatkov iz strojnih komponent v programsko opremo. Pametna tehnologija pa ni izključno omejena na najbolj prodajano potrošniško elektroniko. Prisotna je tudi v vsakdanjih izdelkih, kot so gospodinjski aparati in sesalniki, ki sesajo kot še nikoli do sedaj. To velja tudi za ročni sesalnik Deerma DX115C, ki ga lahko na SPLETNI STRANI TomTop dobite po neverjetno ugodni ceni 33,99 evrov.

S čim vas bo prepričal Deerma ročni sesalnik? Začnimo pri videzu, ki je poleg samih specifikacij prav tako izrednega pomena. Po vsej verjetnosti boste sesalnik postavili nekam, kjer je zlahka dostopen, a to pomeni tudi, da je vsem na očem, še posebej če živeti v manjšem stanovanju, kjer se vsak dan spopadate s prostorsko stisko. Brez skrbi, Deerma prenosni sesalnik je elegantnega videza, črno-zlate barve, ki ga lahko uporabljate kot ročni sesalnik ali pa kot klasični sesalnik s podaljšano cevjo.

Ker gre za vsestranski sesalnik, se spodobi, da dobite v paketu tudi številne pripomočke. In temu je tudi tako, saj so priložene tri krtače za čiščenje (talna krtača, ravna sesalna šoba in okrogla krtača), s katerimi boste počistili vsak vogal in skriti kotiček in tudi nedosegljive predele pod pohištvom. Za učinkovito čiščenje poskrbi tehnologija troslojnih filtrov, ki poskrbijo, da ujet prah ne uide nazaj v ozračje vašega doma. To je še kako pomembno med sezono alergij, ko je prisotnost alergenov toliko višja.

Vso to funkcionalnost in učinkovitost dopolnjuje zmogljiv motor, ki z lahkoto globinsko očisti skoraj vsak trdovraten madež. Ob daljšem sesanju običajno občutimo utrujenost, pri ročnem sesalniku Deerma pa so to težavo odpravili z ergonomsko kompaktno zasnovo.

Če si želite poenostaviti vsakodnevno sesanje, potem ne oklevajte pri izbiri sesalnika. Deerma dostavi kar obljubi in to za občutno nižjo ceno kot konkurenčni izdelki. Na TEJ POVEZAVI vas čaka akcijska ponudba, s katero se boste znebili muk čiščenja. Spletni prodajalec vam ročni sesalnik Deerma dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
ročni sesalnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več