Življenjski slog
12.06.2023 15:30

Deli z drugimi:

Share

Robotska sesalnika Roborock S8 in S7 Pro na voljo po akcijski ceni

Priljubljena spletna prodajalna praznuje 11. obletnico, za katero so pripravili kar nekaj popustov. Zelo privlačna ponudba je znižana cena na izbrane Roborock robotske sesalnike, vključno z Roborock S8 in S7 Pro.

Roborock S8: glavne značilnosti

Roborock S8 je robotski sesalnik, ki se ponaša s 6000Pa izjemno močnim sesanjem, kar omogoča enostavno odstranjevanje umazanije in prahu, saj doseže tudi najmanjše delce.

Z reaktivno tehnologijo 3D izogibanja oviram robotski sesalnik zazna in se izogne potencialnim nevarnostim, kar zagotavlja brezskrbno izkušnjo čiščenja.

Novo razviti dvojni gumijasti krtači omogočata izboljšano sesanje z manj zapletanjem in hitro odstranjevanje dlak.

Sistem za pomivanje VibraRise® uporablja tehnologijo vibracij, s katero Roborock S8 doseže visoko hitrost 3000-krat na minuto, ustvarja tlak več kot 6N in omogoča dvig modula za pomivanje do 5 mm.

Zahvaljujoč sistemu Roborock Carpet Boost+ je čiščenje preprog enostavno in učinkovito, saj sesalnik učinkovito odstrani dlake hišnih ljubljenčkov in drobtine.

Naprava uporablja napredno PreciSense® LiDAR navigacijo, ki s pomočjo natančnega skeniranja ustvari podrobne zemljevide in najde optimalno pot za čiščenje, pri tem pa umazanija nima kam pobegniti. Roborock S8 samodejno zazna tudi mesta, kjer se lahko zatakne, ter predlaga območja, ki naj jih sesalnik ne čisti.

Cena? S pomočjo akcijske kode GKB11ANNI1 je robotski sesalnik Roborock S8 lahko vaš za 502,26 €. Če boste pri nakupu izbrali PayPal, lahko prihranite še dodatnih 15 €.

Roborock S7 Pro: ključne lastnosti

Roborock S7 Pro Ultra je izjemno napreden robotski sesalnik, ki je opremljen z osnovno postajo, ki omogoča samodejno polnjenje, praznjenje posode in čiščenje krpe. To popolnoma avtomatizirano delovanje sesalnika vam prihrani veliko časa in truda.

Ta naprava je namenjena suhemu in mokremu čiščenju, saj omogoča tako sesanje kot brisanje različnih talnih površin.

Zagotovljeno je hitro polnjenje baterije s kapaciteto 5200 mAh. Za dosego 100-odstotne napolnjenosti je potrebno le 6 ur, medtem ko lahko sesalnik deluje neprekinjeno do 180 minut.

Roborock S7 Pro Ultra bo opravil svoje delo z izjemnimi rezultati, saj se ponaša z impresivno sesalno močjo 5100 Pa.

Zahvaljujoč umetni inteligenci ReactiveAI 2.0, ki vključuje svetlobno 3D-skeniranje, ter navigaciji LiDAR z dvojno kamero za prepoznavanje ovir, se ta robotski sesalnik zlahka prilagodi različnim talnim površinam, se izogne oviram in zagotavlja učinkovito čiščenje.

Pri upravljanju robotskega sesalnika imate na voljo več možnosti, med drugim lahko nadzorujete napravo preko pametnega telefona z uporabo aplikacije ali pa glasovno upravljate sesalnik.

Cena? Uporabite promocijsko kodo GKB11ANNI1 na spletni strani GeekBuying in Roborock S7 Pro je lahko vaš za zelo ugodnih 772,26 €. Plačajte s PayPalom in dobili boste dodaten popust v vrednosti 15 €.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več