Računalništvo, telefonija
29.06.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Ricoh in Office 365 – tiskajte kar iz oblaka

.. Sama digitalizacija delovnih procesov še nujno ne pomeni učinkovitosti. Ročni postopki imajo lahko veliko pomanjkljivosti in možnosti za človeške napake. Zato pa poznamo pametne rešitve ..
Ricoh in Office 365 - tiskajte kar iz oblaka
Ricoh in Office 365 - tiskajte kar iz oblaka

Cilj vsakega delovnega procesa je zagotovljena produktivnost z inteligentno in zanesljivo avtomatizacijo, ki pomaga zmanjšati breme ročnih vnosov podatkov in ročnega prenašanja datotek. Tega so se lotili v podjetju RICOH in dosegli zavidljive rezultate.

Njihove aplikacije za potek dela so preproste za uporabo in povezujejo vaš RICOH večnamenski tiskalnik z ostalimi pametnimi napravami in z vrsto različnih storitev v oblaku. Tako bodo pomembne informacije dostopne takoj in v trenutku pripravljene za uporabo in skupno rabo.

RICOH Smart Integration pripomore k učinkovitejšemu delu, saj boste imeli na voljo več časa za ostale stvari, ki jih morate postoriti.

Kaj omogoča?

Kot pove že samo ime, RICOH Smart Integration omogoča pametno integracijo. Večnamenski tiskalnik lahko povežete z najbolj priljubljenimi storitvami v oblaku, na primer Microsoft Office 365, pa tudi z rešitvami podjetij Google, Dropbox, Box in drugimi. S pametnimi rešitvami izboljšate delovni tok, tako da bo delo potekalo hitreje, pametneje in stroškovno bolj učinkovito – prav zaradi avtomatizacije delovnih procesov.

Začnete lahko v trenutku, saj vam naročniški model omogoča hiter dostop do najnovejših različic aplikacij brez potrebe po visokih vnaprejšnjih stroških.

Aplikacije RICOH Smart Integration so na voljo za različne večopravilne naprave RICOH. Ko boste enkrat imeli vse dokumente v oblaku, boste lahko začeli govoriti o brezpapirnem poslovanju. Hkrati bodo dokumenti dostopni na delovnem mestu, doma ali kjer koli že boste. Tako boste lahko delali na daljavo, in kar je še bolj pomembno, brez omejitev, z manj ročnega dela in brez potrebe po vzdrževanju IT infrastrukture.

Povezava z oblakom

Na večnamenski napravi RICOH se preprosto prijavite v svoj Office 365, izberete željeno mapo in od tam lahko neposredno tiskate ali shranjujete. Tako enostavno je!

Ricoh Smart Integration omogočajo vse nove RICOH večnamenske naprave, in ko se boste enkrat navadili na napreden način, ki ga omogočajo RICOH večnamenske naprave, ne boste več pripravljeni na kompromise.

V začetnem paketu boste imeli omogočeno pretvarjanje tiskanih kopij v digitalne dokumente ter optično branje (skeniranje) v oblak. Če boste želeli več, boste v standardnem paketu spoznali tudi sistem optičnega prepoznavanja znakov v 19 evropskih jezikih za ustvarjanje PDF datotek, po katerih se boste kasneje lažje znašli in dokumente shranjevali z OCR funkcijo.

Paket Office 365 vključuje:

  • Pretvori fizične dokumente v digitalne.
  • Optično branje v aplikacije Office 365 in tiskanje iz njih.
  • Napredno OCR skeniranje za natančnejšo digitalizacijo dokumentov.
  • Pretvarjanje dokumentov v formate, združljive z MS Office.

Prednosti:

  • Pošilja dokumente na pravilno lokacijo, v pravilnem formatu in s pravim imenom datoteke.
  • Samodejno ponavlja naloge, da prihrani vaš čas.
  • Minimalen mesečni vložek – ne potrebujete strojne opreme, strežnikov, IT podpore ali vzdrževanja.
  • Dodatek za okrepitev naprave pomaga pri zaščiti dokumentov in podaljša čas delovanja naprave.
  • Pravni dodatek izboljšuje produktivnost odvetniških podjetij – tudi z žigosanjem oziroma označbo dokumentov.
  • Dodatek za zdravstvo poenostavlja vnašanje podatkov o pacientih, hkrati pa pomaga varovati njihovo zasebnost.

Pridobite lahko tudi brezplačno preizkusno različico vsakega paketa, ki ga ponujajo, da se prepričate, kateri je pravi za vas. Več najdete na www.vibor.si (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več