Računalništvo, telefonija
22.02.2021 12:10
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revolut, ki bo v Sloveniji odslej banka, ponuja depozitne račune

Revolut je svojo evropsko banko odprl za stranke v Sloveniji. Stranke iz Slovenije, ki se preselijo k banki Revolut, imajo zdaj zavarovane račune.
Revolut je zdaj najhitreje rastoče finančno in tehnološko podjetje v Evropi.
Revolut je zdaj najhitreje rastoče finančno in tehnološko podjetje v Evropi.

Revolut, globalna finančna platforma z več kot 15 milijoni strank po vsem svetu, je danes začela uporabljati svojo specializirano evropsko bančno licenco v Sloveniji. Stranke iz Slovenije, ki se preselijo k banki Revolut za dodatne storitve, bodo odslej imele račune zavarovane z jamstveno shemo za depozite.

V središču vsega je stranka

Stranke iz Slovenije lahko svoj račun pri banki Revolut v aplikaciji zdaj nadgradijo z dodatnimi storitvami. Postopek posodobitve traja samo nekaj minut.

Do danes je Revolut v Sloveniji pritegnil več kot 60.000 strank, v hitro rastočem finančnem in tehnološkem podjetju pa so prepričani, da bodo s široko ponudbo izdelkov in storitev strankam v Sloveniji zagotovili več nadzora, vrednosti in varnosti od tradicionalnih bank.

Virgilijus Mirkės, izvršni direktor banke Revolut

Virgilijus Mirkės, izvršni direktor banke Revolut

»Revolut je zdaj najhitreje rastoče finančno in tehnološko podjetje v Evropi, ker stranke postavljamo v središče vsega, kar počnemo. Zasnova naših produktov je izjemna, nimamo skritih provizij in neprestano ustvarjamo nove in inovativne finančne produkte,« je povedal Virgilijus Mirkės, izvršni direktor banke Revolut.

»Lansiranje banke v Sloveniji bo našim strankam zagotovilo visoko stopnjo varnosti in zaupanja ter nam omogočilo ponudbo novih produktov in storitev v bližnji prihodnosti,« je nadaljeval Mirkės.

V petih letih 15 milijonov strank

Do danes je skupina Revolut zbrala skoraj eno milijardo ameriških dolarjev naložb, nedavno pa so njeno vrednost ocenili na 5,5 milijarde dolarjev. V samo petih letih je Revolut pritegnil več kot 15 milijonov strank po svetu.

Lani je Revolut lansiral svojo specializirano banko na Poljskem in v Litvi ter začel v obeh državah ponujati zelo konkurenčne kreditne produkte. Specializirana bančna licenca banki Revolut omogoča ponujanje omejenih bančnih storitev prek aplikacije Revolut, skupaj z vrsto finančnih storitev in produktov, ki jih ponujajo druga podjetja iz skupine Revolut.

Z uporabo aplikacije Revolut lahko stranke vidijo, koliko denarja točno na mesec porabijo za, denimo, restavracije in nakup živil, določijo mesečne omejitve porabe za te kategorije in upravljajo provizije za naročnine, takojšnje pošiljanje in zahtevanje denarja od prijateljev in kartična plačila ter prihranke v drobižu. Stranke Revoluta lahko denar po svetu pošiljajo brez skritih provizij, v aplikaciji hranijo in zamenjujejo 29 valut ter takoj pošljejo denar prijateljem in družini.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več