Programska oprema
26.06.2008 14:23
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revija Računalniške novice išče nove sodelavce

Kot bralec spletne izdaje revije Računalniške novice imate verjetno radi področje IT-ja.izdaje revije Računalniške novice imate verjetno radi področje IT-ja. Da so informacije, ki jih prejemate kar najbolje pripravljene in kar najhitreje posredovane skrbi ekipa stalnih in občasnih sodelavcev. Kot vodilni medij s področja informacijskih tehnologij pa pripravljamo širitve vsebinskega dela. Prav zaradi teh širitev, pa moramo našo ekipo še okrepiti. Zatorej, če bi tudi vi radi sodelovali pri nastajanju vsebine iz različnih področij IT-ja vas vabimo, da se nam pridružite ali kot redni ali kot občasni sodelavec ali sodelavka. Eno od glavnih področij, ki ga bodo novi člani ali članice uredništva opravljali je seveda priprava novic in člankov za objavo na spletni strani www.racunalniske-novice.com in v tiskani izdaji revije Računalniške novice.

1.) Odvisno od vaših želja lahko sodelujete z revijo Računalniške novice kot študent/študentka ali kot pisec avtorskih prispevkov. Delovno mesto je tako lahko ali v Ljubljani na sedežu uredništva ali kar pri vas doma. Na tem mestu lahko omenimo še to, da iščemo več ustreznih sodelavcev/sodelavk.

2.) V redno delovno razmerje s trimesečnim poskusnim delom pa bomo izbrali enega kandidata ali kandidatko, ki se bo izkazal/izkazala najbolje. Zaposlitvev se sklene za določen delovni čas z možnostjo podaljšanja.

Še enkrat vas torej vabimo, da se pridružite našemu kolektivu, ki vam nudi: zanimivo delo, strokovne izzive, stalna interna in eksterna izobraževanja, stimulativno plačilo in odlične razvojne možnosti. Prijavo z natančnim opisom vaših znanj in izkušenj ter referencami pošljite na bostjan.strukelj@nevtron.si najpozneje do 10. julija 2008.

Lahko pa se tudi najprej preizkusite v pisanju člankov z oddajo članka na naslovu: http://www.racunalniske-novice.com/main/index.php?page=custom&name=zunanji_sodelavci.


Prijavi napako v članku