Telefonija
Poslovne rešitve
30.09.2022 07:25

Deli z drugimi:

Share

Rešitev, s katero boste dosegljivi vedno in povsod

V zadnjih dveh letih so se podjetja začela prilagajati nastalim situacijam in uvajati možnosti dela od koderkoli. Vse več je tudi digitalnega nomadstva. SoftNET ima rešitev za poslovanje ne glede na to, kje ste.

Si predstavljate, da ste lahko kjerkoli na svetu dosegljivi na pisarniško telefonsko številko in z nje tudi kličete? To daje poslovnim partnerjem po eni strani občutek, da ste vedno v pisarni, po drugi pa kmalu ugotovijo, da ste dosegljivi praktično kadarkoli.

Zakaj je to pomembno? Ker je delo, ki ni vezano na točno določen kraj, vse bolj aktualno. Izredni dogodki, predvsem pa pandemija koronavirusa, ki nas je prizadela pred dobrima dvema letoma, je to še pospešila. Kljub začetnim težavam v nekaterih podjetjih se je do danes izkazalo, da vsaka negativna stvar prinese tudi kaj pozitivnega. Tako smo iz tega izšli opremljeni z rešitvami, ki jih v običajnih razmerah najverjetneje ne bi dočakali še kakšnih deset let.

Veliko zaposlenih je delo od doma oziroma delo od kjerkoli sprejelo z odprtimi rokami, prav tako hibriden način dela sprejema vse več zaposlovalcev. Rešitve, ki so namenjene tovrstnemu delu, se temu prilagajajo, in danes imamo na voljo možnosti, ki nam močno olajšajo posel – SoftNET ponuja odlično rešitev, s katero boste vedno v igri.

Čas je za korak naprej

Če smo morali včasih klicati samo s stacionarnega telefona, smo nekaj let kasneje iz žepa potegnili mobilni telefon in se s komer koli pogovarjali kjerkoli. V zadnjih dveh letih smo spoznali številne aplikacije za videokonferenčne klice. Zdaj je čas za korak naprej – za telefonijo, pri kateri lahko uporabnik kjerkoli na svetu uporablja svojo pisarniško interno številko – in to s katerekoli naprave, naj bo to mobilni telefon, tablica ali prenosni računalnik.

Če še vedno ne veste, zakaj bi rešitev potrebovali, si predstavljajte, da lahko kjerkoli na svetu kličete in tudi sprejemate klice na eno telefonsko številko. Kdorkoli vas bo poklical, boste nanjo dosegljivi. Poslovni partnerji ne bodo več potrebovali vaše stacionarne in mobilne številke, pa kontaktov aplikacij in podobno. Telefonska številka, na katero vas bodo dobili vsi. Vedno.

Ne samo klici, tudi videokonference, deljenje zaslona …

Storitve podjetja SoftNET so uporabnikom prijazne, saj poleg opisanega omogočajo intuitivno uporabo, vse od deljenja datotek in namizja, videoklicev, konferenčnih klicev ter pošiljanja in prejemanja e-faksov.

Fiksno pisarniško telefonsko številko lahko uporabljate preko mobilne aplikacije ali Softphona na namizju. Klic se lahko iz pisarne preusmeri na aplikacijo na mobilni napravi ali pa vedno, kadar kdo kliče, zvonita tako telefon kot naprava z aplikacijo.

Oddaljeno delo je omogočeno z različnih operacijskih sistemov (Windows, Android, IOS) in brez dodatnih VPN klientov. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava. S tem je vse, kar ima zaposleni v podjetju, sedaj možno preslikati kamorkoli na zemeljsko oblo, v kolikor je uporabnik povezan v splet bodisi s podatkovno bodisi z brezžično Wi-Fi povezavo.

Klici iz tujine brez dodatnih stroškov

Velika prednost so tudi stroški oziroma to, da gre za cenovno ugodno rešitev. Če se nahajate v tujini in se povežete na mobilno aplikacijo ali Softphone na namizju računalnika, je to isto, kot če bi klicali iz Slovenije in ne predstavlja nobenih dodatnih stroškov. Oseba, ki jo boste klicali, ne bo razmišljala, kdo jo kliče iz tujine, ampak bo videla telefonsko številko vaše pisarne. Vemo, da je tako verjetnost, da se bo oglasila, veliko večja.

SoftNET tako ponuja paket rešitev po meri uporabnikov za poslovanje brez meja. Več najdete na njihovi spletni strani www.softnet.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Softnet

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SoftNET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SoftNET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SoftNET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več