Računalništvo, telefonija
08.03.2020 07:45

Deli z drugimi:

Share

Realme Band, pametna zapestnica za fitnes

Pametna zapestnica za fitnes Realme Band je pričakovano odporna tudi na vodo in prah.
Pametna zapestnica za fitnes Realme Band je pričakovano odporna tudi na vodo in prah.

Pametne zapestnice so za mnoge postale nepogrešljiv del življenja. Zato ne preseneča, da se na tem področju želi preizkusiti tudi podjetje Realme, ki je med nami bolj poznano po cenovno ugodnih pametnih mobilnih telefonih. Podjetje Realme je za ljubitelje športa in zdravega življenja pripravilo pametno zapestnico družine Realme Band, ki nudi priročen nabor nadvse uporabnih funkcij in možnosti, in sicer od dolgotrajne baterije do senzorja srčnega utripa v realnem času.

Pametna zapestnica Realme Band ima za prikaz vsebin na voljo 2,4-centimetrski oziroma 0,96-palčni barvni zaslon ločljivosti 80 x 160 pik, ki lahko prikaže do 64 znakov. Na zaslonu lahko sicer prebiramo tudi daljša sporočila, a je v tem primeru potrebno pomikanje po zaslonu s prstom. Novost lahko brez težav prikazuje tudi obvestila iz družbenih omrežij in platform, kot so Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, Gmail, YouTuba, Twitterja, TikTok in še bi lahko naštevali.

Za polnjenje pametne zapestnice Realme Band zadošča, da odstranimo pasek, pod njim pa se nahaja priključek USB Type-A, zato jo lahko polnimo v kateremkoli vmesniku USB. Ker avtonomija delovanja novosti znaša kar deset dni, to pomeni, da bo treba polnjenje izvesti zgolj trikrat na mesec. Povsem izpraznjeno baterijo pa lahko napolnimo v manj kot dveh urah (1 ura in 47 minut).

Pametna zapestnica Realme Band meri le 240 x 19,6 x 11,9 milimetrov in tehta zgolj 20 gramov. Medtem ko je glavni del vedno črn (ohišje z zaslonom), bodo zapestnice na voljo v treh barvah, in sicer črni, rumeni in olivno zeleni. Podrobne specifikacije so na voljo na spletni strani proizvajalca (https://www.realme.com/in/realme-band). Novost bo naprodaj od 9. marca naprej, zanjo pa bo v prosti prodaji treba odšteti zgolj okoli preračunanih 17,7 evrov.


Prijavi napako v članku