Računalništvo, telefonija
25.03.2017 06:25
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rdeči iPhone nima le ekstravagantnega videza, ampak nosi tudi pomembno družbeno sporočilo

Z nakupom rdeče obarvanega pametnega mobilnega telefona iPhone boste prispevali sredstva za boj proti bolezni AIDS.
Z nakupom rdeče obarvanega pametnega mobilnega telefona iPhone boste prispevali sredstva za boj proti bolezni AIDS.

Apple je nedavno prijetno presenetil s predstavitvijo nove »družine« pametnih mobilnih telefonov iPhone, katerih ohišja so obarvana v živo rdečo barvo. Posebna različica pametnega mobilnega telefona iPhone je del programa (PRODUCT)RED, katerega ključen namen je zbiranje sredstev za boj proti bolezni AIDS. Apple je v preteklosti že večkrat sodeloval v tej dobrodelni organizaciji, in sicer s pripravo različnih rdeče obarvanih izdelkov in organizacijo prireditev.

Apple je poleg rdeče obarvanega iPhona ponudil v prodajo še izboljšano različico iPhona SE, ki ima za shranjevanje podatkov zdaj na voljo kar 256 gigabajtov prostora. Ta je bil predstavljen skupaj s prenovljeno različico manjšega modela tabličnega računalnika iPad Pro in z umikom starejše različice tablice iPad Air iz prodaje. Novi iPad Pro se lahko med drugim pohvali z boljšim zaslonom, izboljšano zmogljivostjo in nekoliko nižjo ceno.

Rdeče obarvan iPhone je od 24. marca na voljo v vseh večjih Applovih prodajalnah, in sicer tako v običajni kot Plus različici. Več informacij o všečnih pametnih mobilnih telefonih iPhone je na voljo na Applovi spletni strani.


Prijavi napako v članku