Telefoni
13.04.2014 14:34
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrito drobovje supermobilnika Samsung Galaxy S5!

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5 si je glede popravljivosti prislužil le pet točk od možnih deset!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5 si je glede popravljivosti prislužil le pet točk od možnih deset!

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5 je od 11. aprila na voljo številnim uporabnikom storitev mobilne telefonije širom sveta, vključno s slovenskimi. Ker je zanimanje zanj izjemno veliko, so se zanesenjaki spletnega portala iFixit odločili, da ga razstavijo na »prafaktorje«. Zanesenjaki so seveda pri tem želeli preveriti tudi stopnjo popravljivosti novinca in s tem njegovo »prijaznost« do okolja.

Največja aduta pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S5 sta z vidika strokovnjakov portala iFixit izmenljiva baterija in možnost, da jo uporabnik ob nakupu novosti namesti sam. Novost se ob tem lahko pobaha tudi z možnostjo enostavne zamenjave zaslona, čeprav je potrebno biti pri tem opravilu zelo previdni, saj se lahko pri tem »podvigu« potrgajo pomembni povezovalni kabli. To pa je hkrati tudi edina možnost za dostop do strojne opreme pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S5.

Zaradi oteženega dostopa do »drobovja« je eden izmed trenutno najbolj želenih pametnih mobilnih telefonov s strani strokovnjakov spletnega portala iFixit dobil le pet točk od možnih deset. Kako je potekalo razstavljanje pametnega mobilnega teflona Samsung Galaxy S5 pa si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/iFixit-S5.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku