Računalništvo, telefonija
21.04.2010 15:24
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniška igra Doom na prenosnem predvajalniku Zune HD

Mobilna prvoosebna streljačina Doom na prenosnem predvajalniku Zune HD preprosto navdušuje!
Mobilna prvoosebna streljačina Doom na prenosnem predvajalniku Zune HD preprosto navdušuje!

Podjetje Microsoft je v jesenskih mesecih lanskega leta z velikim medijskim pompom naznanilo, da je onkraj luže mogoče kupiti njihov novi prenosni predvajalnik večpredstavnostnih vsebin Zune HD. Novinec je grajen na osnovi zmogljivega Nvidjinega čipovja družine Tegra, ki mu zagotavlja predvsem občutno hitrejše delovanje in daljšo avtonomijo od primerljivih konkurenčnih izdelkov. Vgrajena grafična rešitev zagotavlja kakovostno in tekoče predvajanje večpredstavnostnih vsebin (vključno z visokoločljivim videom 1080p) in podpira celo programske jezike OpenGL ES 2.0 in Direct3D Mobile.

Zato ne preseneča, da lahko imetniki večpredstavnostnega prenosnega predvajalnika Zune HD odslej ponovno uživajo v računalniški igri Doom, ki je bila še pred nekaj leti najbolj igrana prvoosebna streljačina na svetu. Mobilno različico nekdaj izjemno priljubljene računalniške igre je pripravil računalničar Glenn Anderson iz programske hiše id Software. Novost je bila seveda deležna precejšnjih izboljšav in dodelav, saj je v nasprotnem primeru ne bi bilo mogoče igrati brez doslej nepogrešljive tipkovnice in računalniške miške.

Mobilna računalniška igra Doom je dosegljiva preko spletne strani http://www.zuneboards.com/ ali portala http://www.mediafire.com/?tlnokdmxtmd. Najlepše pri vsem tem pa je to, da je prvoosebna streljačina na voljo povsem brezplačno.


Prijavi napako v članku