Digitalizacija
Poslovne rešitve
02.06.2021 14:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Quest Software predstavil novo podatkovno platformo Data Empowerment

Quest Software, globalni ponudnik programskih rešitev, je pred kratkim predstavil novo platformo Data Empowerment, ki jo sestavljajo najboljše rešitve za podatkovne procese ter varstvo in upravljanje podatkov.
Data Empowerment je nova platforma za urejanje podatkov. Sestavljajo jo najboljše rešitve za podatkovne procese, varstvo in upravljanje podatkov.
Data Empowerment je nova platforma za urejanje podatkov. Sestavljajo jo najboljše rešitve za podatkovne procese, varstvo in upravljanje podatkov.

Sodobna podjetja težko izbirajo med varnostnimi protokoli in napredkom. Uporabiti morajo tako obrambne kot napadalne strategije, kar pomeni, da morajo interesne skupine podjetij pooblastiti za operativno in strateško uporabo podatkovnih sredstev. Quest si prizadeva organizacijam omogočiti, da svojo podatkovno inteligenco izkoristijo za konkurenčnost v današnjem svetu, ki temelji na podatkih.

Brez inteligence so podatki preprosto samo podatki. Zato je podatkovna inteligenca osnova za razumevanje podatkov, ki jih podjetje ima. Prav tako je potrebna podatkovna inteligenca za spremljanje dostopov do podatkov. Pri tem je ključna stopnja občutljivosti podatkov ali tveganje kdo do podatkov lahko dostopa in kako jih lahko uporabi.

Kaj se pridobi s Quest Data Empowerment platformo?

Platforma je zasnovana tako, da podjetjem pomaga premostiti vrzeli med njihovo podatkovno infrastrukturo, varnostnimi politikami in načinom upravljanja s podatki. S tem se zmanjšajo varnostna tveganja, povezana s podatki.

Data Empowerment vključuje najboljše rešitve v treh ločenih, vendar med seboj odvisnih stebrih podatkovnega rokovanja. Prvi steber – tj. Data Operations omogoča organizacijam, da ustvarijo in povečajo vrednost svojih podatkovnih sredstev in podporne infrastrukture s podatkovno inteligenco. Vključuje rešitve, kot so Toad, ApexSQL, Foglight, Spotlight Cloud, Erwin Data Modeler in druge.

Drugi steber – tj. Data Protection pomaga podjetjem zagotoviti razpoložljivost podatkov, izpolniti zahteve glede zasebnosti podatkov in zaščititi naprave, ki prenašajo podatke ter zaščiti naprave povezane na omrežje. To zajema rešitve KACE, QoreStor, NetVault, Rapid Recovery, LiteSpeed in ApexSQL.

Data Governance predstavlja tretji steber, ki podpira podjetja pri vzpostavljanju trdnega, a prožnega okvira za dostop do razpoložljivih podatkovnih sredstev, smernice o njihovi uporabi in varovala za upoštevanje podatkovnih politik in praks. Med te rešitve spadajo Erwin Data Intelligence in Erwin Evolve.

Želite več informacij o Quest Data Empowerment?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in v podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ADM Adria Quest

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več