Digitalizacija
02.06.2021 14:00
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Quest Software predstavil novo podatkovno platformo Data Empowerment

Quest Software, globalni ponudnik programskih rešitev, je pred kratkim predstavil novo platformo Data Empowerment, ki jo sestavljajo najboljše rešitve za podatkovne procese ter varstvo in upravljanje podatkov.
Data Empowerment je nova platforma za urejanje podatkov. Sestavljajo jo najboljše rešitve za podatkovne procese, varstvo in upravljanje podatkov.
Data Empowerment je nova platforma za urejanje podatkov. Sestavljajo jo najboljše rešitve za podatkovne procese, varstvo in upravljanje podatkov.

Sodobna podjetja težko izbirajo med varnostnimi protokoli in napredkom. Uporabiti morajo tako obrambne kot napadalne strategije, kar pomeni, da morajo interesne skupine podjetij pooblastiti za operativno in strateško uporabo podatkovnih sredstev. Quest si prizadeva organizacijam omogočiti, da svojo podatkovno inteligenco izkoristijo za konkurenčnost v današnjem svetu, ki temelji na podatkih.

Brez inteligence so podatki preprosto samo podatki. Zato je podatkovna inteligenca osnova za razumevanje podatkov, ki jih podjetje ima. Prav tako je potrebna podatkovna inteligenca za spremljanje dostopov do podatkov. Pri tem je ključna stopnja občutljivosti podatkov ali tveganje kdo do podatkov lahko dostopa in kako jih lahko uporabi.

Kaj se pridobi s Quest Data Empowerment platformo?

Platforma je zasnovana tako, da podjetjem pomaga premostiti vrzeli med njihovo podatkovno infrastrukturo, varnostnimi politikami in načinom upravljanja s podatki. S tem se zmanjšajo varnostna tveganja, povezana s podatki.

Data Empowerment vključuje najboljše rešitve v treh ločenih, vendar med seboj odvisnih stebrih podatkovnega rokovanja. Prvi steber – tj. Data Operations omogoča organizacijam, da ustvarijo in povečajo vrednost svojih podatkovnih sredstev in podporne infrastrukture s podatkovno inteligenco. Vključuje rešitve, kot so Toad, ApexSQL, Foglight, Spotlight Cloud, Erwin Data Modeler in druge.

Drugi steber – tj. Data Protection pomaga podjetjem zagotoviti razpoložljivost podatkov, izpolniti zahteve glede zasebnosti podatkov in zaščititi naprave, ki prenašajo podatke ter zaščiti naprave povezane na omrežje. To zajema rešitve KACE, QoreStor, NetVault, Rapid Recovery, LiteSpeed in ApexSQL.

Data Governance predstavlja tretji steber, ki podpira podjetja pri vzpostavljanju trdnega, a prožnega okvira za dostop do razpoložljivih podatkovnih sredstev, smernice o njihovi uporabi in varovala za upoštevanje podatkovnih politik in praks. Med te rešitve spadajo Erwin Data Intelligence in Erwin Evolve.

Želite več informacij o Quest Data Empowerment?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in v podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Vas zanima več iz te teme?
ADM Adria Quest

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Sberbank banka d.d.

Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana, Tel: 080 22 65
Izbira banke je pomembna odločitev. S Sberbank banko, ki vam zna prisluhniti in svetovati, bo dobro poskrbljeno za vas in vaše finance, izognili se boste marsikateri nevšečnosti, ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več