Računalništvo, telefonija
10.05.2013 08:43

Deli z drugimi:

Share

Prvo regijsko srečanje za SAOP

Programska hiša SAOP je v Novem Sadu (Srbija) izvedla srečanje zaposlenih iz vseh povezanih družb, poslovnih partnerjev in predstavnikov gospodarskih združenj.
„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino
„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino

Poleg zaposlenih iz družb na Hrvaškem, v Srbiji in Sloveniji so SAOP-ovega srečanja udeležili tudi poslovni partnerji iz regije ter predstavniki gospodarskih združenj iz Srbije.

„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino, katere cilj je postati vodilni regijski ponudnik poslovnih rešitev za majhna in srednja podjetja ter javne ustanove,“ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP.

„Ponosna sem, da lahko prispevam v tako dobri mednarodni ekipi, ki iz leta v leto premika mejnike, tako s poslovnega in strokovnega vidika kot tudi z vidika sodelovanja in osebnostne rasti.“

SAOP-ovega regionalnega srečanja so se udeležili zaposleni iz vseh držav skupine SAOP, ki so tako dobili priložnost tudi za medsebojno spoznavanje in izmenjavo izkušenj.

Poleg njih so na srečanje prišli še poslovni partnerji iz Srbije in Hrvaške ter predstavniki Regionalne privredne komore Novi Sad.

Nagrade za uspešnost v Srbiji

Na prvem srečanju Skupine SAOP so podelili posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje pri razvoju poslovne rešitve iCenter, ki ga je prejelo podjetje WIN TIM iz Kragujevca.

„WIN-TIM odgovorno in zanesljivo sodeluje s SAOP-om že od leta 2001 in je v tem času postal eden strateških partnerjev pri širjenju naše dejavnosti na srbsko tržišče,“ je ob podelitvi priznanja razložila Sonja Šinigoj.

Posebno nagrado za zanesljivo delo sta prejela programerka iCentra, ki se je za potrebe programiranja leta 2002 preselila v Slovenijo, in vodja programerjev iCentra, ki je v Slovenijo prišel že leta 2000, in ves ta čas zelo uspešno usklajuje slovenski ter srbski razvoj iCentra.

Novosadsko srečanje je bilo tudi medijsko odmevno, saj so se ga udeležili številni predstavniki vojvodinskih in nacionalnih tiskanih ter elektronskih medijev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku