Računalništvo, telefonija
02.09.2004 09:33

Deli z drugimi:

Share

Prvi večfunkcijski tiskalnik s tehnologijo ECOSYS

Xenon forte je v svoj prodajni program uvrstil novi večfunkcijski tiskalnik Kyocera Mita, ki je namenjen skupni uporabi v manjših pisarniških okoljih. FS-1018MFP nudi tiskanje na format A4 v ločljivosti 1.200 dpi pri hitrosti 18 strani na minuto in že v osnovi nudi priključevanje prek lokalnega omrežja. FS-1018MFP je tudi prvi večfunkcijski tiskalnik podjetja Kyocera Mita, ki uporablja Kyocerino priznano tehnologijo ECOSYS, zato ponuja najnižje skupne stroške lastništva med vsemi večfunkcijskimi napravami v tem velikostnem razredu.

FS-1018MFP je izredno hiter, saj poleg hitrosti tiskanja 18 strani na minuto izdela prvo stran prej kot v 10 sekundah. Uporabniki z njim pridobijo kompaktno rešitev za tiskanje in kopiranje, ki omogoča enostavno namestitev v vsaki manjši pisarni ali oddelku. Tiskalnik poleg osnovnih funkcij ponuja še barvno skeniranje in pošiljanje skeniranih dokumentov prek e-pošte.

Uporaba tiskalnika je zaradi vgrajene Kyocerine tehnologije ECOSYS izredno poceni. Edini potrošni material je namreč tonerska kartuša, medtem ko sestavni deli z dolgo življenjsko dobo odpravljajo potrebe po vzdrževanju. Tehnologija ECOSYS tako zagotavlja, da so skupni stroški tiskalnika FS-1018MFP najnižji v tem zmogljivostnem razredu obenem pa zmanjšuje obremenitev okolja.


Prijavi napako v članku