Telefoni
30.10.2013 11:08

Deli z drugimi:

Share

Prvi reklamni oglas za upognjeni Samsung Galaxy Round

Ker bo za prvi upognjeni pametni mobilni telefon Galaxy Round potrebno odšteti zajeten kup denarja, je Samsung zanj pripravil edinstveni reklamni oglas. Iz njega je jasno razvidno, zakaj upognjena oblika zaslona zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo v primerjavi z ravno površino.
Prvi tovarniško upognjen mobilnik Samsung Galaxy Round bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike!
Prvi tovarniško upognjen mobilnik Samsung Galaxy Round bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike!

Podjetje Samsung je v prvi polovici oktobra predstavilo prvi mobilnik s tovarniško upognjenim ohišjem, ki je navdušil številne uporabnike storitev mobilne telefonije. Pametni mobilni telefon Galaxy Round je namreč opremljen s 5,7-palčnim (14,5-centimetrskim) upogljivim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, ki pri uporabi zagotavlja edinstveno uporabniško izkušnjo. Ker bo za novost onkraj luže potrebno v prosti prodaji odšteti kar preračunanih 740 evrov oziroma okoli tisočaka na stari celini, je Samsung zanj pripravil edinstveni reklamni oglas iz katerega je razvidno, zakaj je upognjena oblika zaslona boljša v primerjavi z ravno površino.


Prvi upognjeni pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Round seveda ne ponuja zgolj edinstvene uporabniške izkušnje ampak je dovolj zmogljiv tudi za najzahtevnejše uporabnike, saj je opremljen s 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8947) frekvence 2,3 gigaherca in kar tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Na novincu je pričakovano nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean, z možnostjo kasnejše nadgradnje na Android 4.4 KitKat. Za zajem kakovostnih fotografij in videoposnetkov je zadolžen digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk, dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija kapacitete 2.800 miliamperskih ur. Ker novost podpira možnost povezovanja z mobilnimi omrežji 4G/LTE, bi konec letošnjega leta lahko bil naprodaj celo pri nas.


Edinstveni reklamni oglas za upognjeni pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Round si lahko ogledate spodaj oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/s-round.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku