Telefonija
20.11.2022 10:58
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefoni Oppo 9 s 16 gigabajti sistemskega pomnilnika

Foto: Oppo
Foto: Oppo

Kaj vam je najbolj pomembno pri izbiri pametnega telefona? Če sta to hitro delovanje in relativno nizka cena, imamo dobro novico. Podjetje Oppo namreč najavilo pripravo posebne družine pametnih mobilnih telefonov, ki bodo brez težav navdušile tudi najzahtevnejše uporabnike. Tu gre za družino telefonov Oppo 9, ki naj bi bili na voljo še letos.

Podjetje Oppo bo skupno ponudilo v prodajo tri modele pametnih mobilnih telefonov družine Oppo 9, in sicer Oppo 9, Oppo 9 Pro in Oppo 9 Pro+. Vsi novinci bodo seveda opremljeni z zasloni AMOLED visoke ločljivosti in visoke frekvence osveževanja. To v praksi pomeni, da bodo novinci kot nalašč za večpredstavnostne vsebine in mobilne igre.

Pametni mobilni telefoni Oppo 9, Oppo 9 Pro in Oppo 9 Pro+ bodo namenjeni tudi zajemu kakovostnih fotografij in videoposnetkov. Zmogljivejša modela Oppo 9 Pro in Oppo 9 Pro+ bosta seveda opremljena tudi z napredno tehnologijo MariSilicon X-enhanced. Ta bo poskrbela, da bodo zajete fotografije vedno kristalno čiste in najvišje kakovosti.

Pametni mobilni telefoni Oppo pa bodo navduševali tudi po strojni plati. Medtem ko bo model Oppo 9 opremljen z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, bosta modela Oppo 9 Pro in Oppo 9 Pro+ ponujala kar 16 gigabajtov pomnilnika in bosta brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam in najsodobnejšim igram.

Pametni mobilni telefoni družine Oppo 9 bodo navduševali tudi s hitrim polnjenjem. Modela Oppo 9 in Oppo 9 Pro bosta imela na voljo 67 vatni sistem za hitro polnjenje baterije. Model Oppo 9 Pro+ pa bo imel na voljo kar 80 vatni polnilni sistem. Več o pametnih mobilnih telefonih družine Oppo 9  pa bo znanega še pred koncem letošnjega leta.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Oppo telefoni

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več