Telefoni
11.08.2013 15:17

Deli z drugimi:

Share

Prva fotografija tržno zanimivega mobilnika Alcatel One Touch Mini Idol

Mobilnik Alcatel One Touch Mini Idol se bo prikupil predvsem tistim, ki prisegajo na kompaktne in lahke mobilnike, saj bo v debelino meril manj kot 7,9 in tehtal manj kot 110 gramov. Novost naj bi bila naprodaj jeseni, trgovci onkraj luže pa naj bi zanj zahtevali manj kot preračunanih 150 evrov.
Mobilnik Alcatel One Touch Mini Idol bo kompakten in cenovno dostopen širši množici!
Mobilnik Alcatel One Touch Mini Idol bo kompakten in cenovno dostopen širši množici!

Podjetje Alcatel bo kmalu ponudilo v prodajo miniaturno različico pametnega mobilnega telefona One Touch Idol, ki je med uporabniki storitev mobilne telefonije požel veliko uspeha. Mobilnik Alcatel One Touch Mini Idol pa se bo prikupil predvsem tistim, ki prisegajo na kompaktne in lahke mobilnike. Novost naj bi namreč v debelino merila manj kot 7,9 milimetrov in naj bi tehtala manj kot 110 gramov.

Medtem ko je na svetovni splet že zašla prva fotografija pametnega mobilnega telefona Alcatel One Touch Mini Idol, strojna oprema novosti še ni bila razkrita. Ker bo tu šlo za miniaturno inačico mobilnika Alcatel One Touch Idol, bo ta pričakovano opremljen s šibkejšo strojno opremo od zmogljivejšega brata. Slednji razpolaga s 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk, 2-jedrnim procesorjem frekvence enega gigaherca, digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk.

Ker je pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Idol onkraj luže trenutno naprodaj za preračunanih 170 evrov, bo njegova miniaturna različica naprodaj po še nižji ceni. Ta se bo po vsej verjetnosti gibala pod preračunanimi 150 evri.


Prijavi napako v članku