Računalništvo, telefonija
24.02.2016 09:11

Deli z drugimi:

Share

Projektor z Androidom za vse priložnosti

Pametni projektor D02 DLP z Androidom je primeren za vse priložnosti!
Pametni projektor D02 DLP z Androidom je primeren za vse priložnosti!

Tokrat smo si na spletni prodajalni gearbest.com pogledali miniaturni projektor D02 DLP, ki je v akcijski prodaji na voljo za zgolj 149 evrov. Kljub nizki ceni tu gre za žepni projektor, ki bo zlahka opravil tudi z nekoliko zahtevnejšimi opravili, saj temelji na osnovi operacijskega sistema Android 4.4 KitKat. Miniaturni projektor D02 DLP lahko po nadvse ugodni ceni kupimo na spletni povezavi http://bit.ly/GearBest-D02-DLP.

Miniaturni pametni projektor D02 DLP velikosti zgolj 14,8 x 8,2 x 1,30 centimetre omogoča prikaz slik na oddaljenosti do pet metrov v ločljivosti 854 x 480 slikovnih točk in kontrastnim razmerjem 2.000 proti 1. Novost lahko prikaže slike na poljubno površino z diagonalo do 120 palcev oziroma 305 centimetrov in svetilnostjo 1.000 lumnov. Zaradi tega je novost kot nalašč za prikaz predstavitev na delovnem mestu, delo s poslovnimi dokumenti, za gledanje televizije, igranje iger in predvajanje filmov. Ker vsi gumbi za upravljanje nahajajo so na napravi, jo lahko uporabljamo samostojno.

Miniaturni pametni projektor D02 DLP je opremljen še z bogato paleto priključkov in vmesnikov (HDMI, USB 2.0 in TF Slot), za brezžični prenos vsebin pa sta na voljo brezžični povezavi Bluetooth in Wi-Fi. Za oddaljeno uporabljanje miniaturnega pametnega projektorja D02 DLP pa je na voljo priročen daljinski upravljavec.


Prijavi napako v članku