Projektorji
31.08.2009 08:07

Deli z drugimi:

Share

Projektor v malem

Projektor za vsako priložnost!
Projektor za vsako priložnost!

Podjetje 3M bo v sredini septembra pričelo s trženjem miniaturnega prenosnega projektorja MPro 120, ki kljub zelo kompaktnim dimenzijam in nizki teži ponuja večino funkcionalnosti velikih. Novi projektor, ki tehta komajda 154 gramov, je kakopak najbolj pisan na kožo prenosnim večpredstavnostnim napravam, saj odpravlja težavo miniaturnih zaslonov z nizkimi ločljivostmi.

S svetilnostjo 12 ANSI lumnov, ločljivostjo 640 x 480 točk (format 480p in 480i), razmerjem stranic 4:3 in tehnologijo DLP (Digital Light Processing), nam projektor zagotavlja dovolj kakovostno predvajanje filmskih posnetkov na platno oziroma steno. Za priklop zunanjih naprav je žal na voljo le priključek VGA. Celoto pa zaključujeta vgrajena zvočnika.

Vgrajena baterija zagotavlja do štiriurno avtonomijo delovanja, za kar gredo zasluge predvsem energijsko varčnemu kompaktnemu projektorskemu zaslonu. Za nakup novega žepnega projektorja 3M MPro 120 bo trgovcem na Otoku potrebno odšteti okoli 300 evrov. Upajmo, da ga bomo v doglednem času deležni tudi mi.


Prijavi napako v članku