Telefoni
26.06.2014 16:07

Deli z drugimi:

Share

Proizvodnja iPhone 6 že naslednji mesec?

Proizvodnja iPhone 6 že naslednji mesec?
Proizvodnja iPhone 6 že naslednji mesec?

Očitno se prihod poletja ne pozna zgolj po prijetnejših temperaturah ampak tudi pri medijski vročici, ki se bo do začetka jeseni zgolj še stopnjevala. Takrat bi naj Apple predstavil težko pričakovani iPhone 6. Že lep čas smo tako deležni raznih fotografij, ki prikazujejo nov model najbolj priljubljenega pametnega telefona, ki bi se tokrat naj predstavil v večji 4,7 in mogoče celo v 5,5 palčni različici.

Se pa na nov iPhone že pripravljajo pri enem izmed najpomembnejših proizvajalcev, kitajskemu Foxconnu. Tako bi naj iz celotne države zaposlili kar 100.000 novih zaposlenih, ki jih potrebujejo za pospešeno proizvodnjo. Za lažjo primerjavo omenimo, da je v Sloveniji v tem trenutku okrog 130.000 brezposelnih.


Pospeševanje proizvodnje je ob vseh špekulacijah o morebitnih novostih, ki bi jih naj Apple predstavil v novem iPhone 6, jasen znak, da so pri Applu določili vse potrebne specifikacije in se v tem trenutku zgolj osredotočajo na zagotovitev zadostne količine telefonov, ki bodo v prodaji najverjetneje konec meseca septembra. Vsi slovenski navdušenci podjetja iz Cupertina lahko tako upajo, da se bo prodaja v Sloveniji začela kakšen mesec prej kot šele konec leta 2014, kot se je to zgodilo pri modelu 5S.


Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku