Strojna oprema
04.05.2005 14:08
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalni sistemi za narekovanje


Olypmus DS-3300

Digitalni diktafon Olympus DS-3300 zagotavlja, da se bo posnela vsaka na sestanku, intervjuju ali pri nareku izgovorjena beseda. Upravljanje z diktafonom so uresničene sanje vsakega ergonomskega navdušenca – skorajda vse funkcije lahko upravljamo le z enim prstom, poleg tega pa lahko uporabnik prilagodi nastavitve svojim željam in potrebam. Novi Olympusov diktafon PRO LINE je zasnovan za profesionalno uporabo, z elegantnim, tankim, a trpežnim kovinskim ohišjem srebrne barve.

Ne glede na to kaj želimo posneti – razpravo na sodišču, predavanje ali pogovor na terenu, bo Olympus DS-3300 izjemno čisto in jasno zabeležil vsako spregovorjeno besedico. Posnetki so v formatu datotek DSS, izberemo pa lahko način SP ali LP. Priložena 32-MB spominska kartica xD-Picture Card omogoča do 11 ur snemanja v načinu LP. Ker pa je spominska kartica zamenljiva, to pomeni neomejen čas snemanja, pa naj gre za še tako dolg sestanek, in to znova in znova. 512-MB spominska kartica omogoča celo neverjetnih 179 ur snemanja!


Kupec prejme popolno opremo …

Edinstveni uporabniški vmesnik je izjemno intuitiven; uporabnik se takoj nauči upravljanja in lahko prav na hitro s palcem opravi vse potrebno. Posebna tipka, ki omogoča prilagajanje nastavitev, dodatno olajša dostop do funkcij, ki jih uporabnik največkrat potrebuje. Nožno stikalo, ki je na voljo kot dodatna oprema, pa pušča uporabniku proste roke za druga opravila in omogoča, da se osredotoči na svoje delo in ne na napravo, ki mu je v pomoč. To je fantastična prednost za vse tiste, ki pri svojem delu uporabljajo obe roki.


Prijavi napako v članku