Računalništvo, telefonija
09.01.2014 14:33

Deli z drugimi:

Share

Profesionalni monitorji Lenovo ThinkVision Pro z ločljivostjo 4K

Podjetje Lenovo je družini poslovnih monitorjev ThinkVision danes dodalo nove člane, ki prinašajo povsem novo uporabniško izkušnjo in ultra visoko ločljivost 4K. 28-palčni ThinkVision Pro2840m je izdelan po okusu profesionalnih uporabnikov, medtem ko njegov brat ThinkVision 28 po zaslugi vgrajene pameti predstavlja pravi Androidni zabaviščni center.
Profesionalni monitorji Lenovo ThinkVision Pro z ločljivostjo 4K
Profesionalni monitorji Lenovo ThinkVision Pro z ločljivostjo 4K

“Lenovo želi z dvema izjemnima monitorjema, ki sliko prikazujeta v ultra visoki ločljivosti (UltraHD, 4K), dokazati, da lahko ponudi izjemno uporabniško izkušnjo tudi uporabnikom, ki najraje delajo ob velikih zaslonih na namizju. ThinkVision Pro2804m je tako prava izbira za različne profesionalce, kot so inženirji in oblikovalci, medtem ko ThinkVision 28 blesti v novo ustvarjeni kategoriji premijskih monitorjev z vgrajenimi pametnimi funkcijami,” je povedal vodja oddelka monitorjev, namiznih računalnikov ter delovnih postaj Think v družbi Lenovo Victor Rios.

Ultra visoka ločljivost za poslovno rabo
Monitor ThinkVision Pro2804m je bil razvit glede na potrebe inženirjev, razvijalcev ter grafičnih in video oblikovalcev, a se enako odlično obnese tudi pri predvajanju multimedijskih vsebin visokih ločljivosti (vgrajen ima par zvočnikov). 28-palčni monitor prikazuje čisto in ostro ter barvno pravilno sliko v ločljivosti 3840 x 2160 pik. Poslovni uporabniki bodo znali ceniti tudi njegovo ergonomijo ter nastavljivost višine, nagiba ter zasuka, piko na i pa postavlja na dotik občutljiv spodnji rob prednje strani zaslona, ki skrbi za upravljanje nastavitev. Lenovo za brezhibno delovanje vrhunskega monitorja jamči s triletno garancijo.

Pametni zaslon za delo ali zabavo
Lenovo se v ero PC plus podaja tudi s pametnim monitorjem ThinkVision 28. Tudi ta prikazuje sliko v ločljivosti 4K, pri tem pa ponuja celo vrsto vmesnikov za povezovanje zunanjih naprav. Še več, s pritiskom na gumb se na do 10-prstni dotik občutljivi ThinkVision 28 spremeni v pravcati zabaviščni center za dostop do multimedijskih in drugih vsebin (tudi na zahtevo). V monitor je namreč vgrajen tudi varčen računalnik na platformi NVIDIA Tegra, ki poganja operacijski sistem Android. Ta uporabniku ali uporabnikom nudi vrsto dodatnih možnosti za napredno interakcijo z monitorjem, tudi igranje iger.

Monitorja ThinkVision Pro2804m in ThinkVision 28 v Slovenijo prihajata v začetku oziroma ob koncu poletja, takrat pa bodo znane tudi njune cene.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku