Monitorji
19.06.2011 10:31

Deli z drugimi:

Share

Priznani proizvajalec EIZO pripravil nov IPS monitor

EIZO Foris FS2332 je zelo vsestranski monitor.
EIZO Foris FS2332 je zelo vsestranski monitor.

Priznano podjetje EIZO je prirpavilo nov kvaliteten monitor. Gre za 23-palčni (58,5 centimetra) monitor z IPS matriko, poimenovan kot Foris FS2332. Glede na podane karakteristike lahko rečemo, da gre za zelo vsestranski monitor, ki ni namenjen le grafičnim oblikovalcem, ampak tudi vsem domačim uporabnikom, ki svoj monitor želijo koristiti tudi za gledanje filmov, igranje iger in še kaj.

Monitor EIZO Foris FS2332 ima vgrajeno zanimivo tehnologijo Smart Resolution, ki uporabniku prineša še boljšo kakovost teksta, slik in video posnetkov. Ko uporabnik gleda npr. spletno stran z videom in tekstom, Smart Resolution to zazna in ju ločeno obravnava ter optimizira do še boljše kakovosti.

Monitor je opremljen tudi z LED osvetljevanjem, zahvaljujoč katerega porabi malo električne energije. Sliko prikazuje v polni HD resoluciji 1920 x 1080, odzivnem času v višini šestih milisekund, svetilnosti 250 cd/m2 ter kontrastu 1500:1. Monitor lahko uporabniku pričara tudi zvok, za kar skrbita dva vgrajena 0,5 W zvočnika.

Monitor EIZO Foris FS2332 bo na prodajne police prispel v mesecu juliju. Koliko bo potrebno zanj odšteti, pa za zdaj še ni znano.

Vas zanima več iz te teme?
Eizo monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku