Računalništvo, telefonija
11.11.2020 08:23
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pripravite se na zimske razmere – in naročajte na spletu

Kaj je skupno zabojniku za pesek, vozičku za posipavanje in snežnemu plugu? Z vsemi smo pripravljeni na zimo in vse lahko naročimo prek spleta.
Voziček za posipavanje
Voziček za posipavanje

Da ne bomo pozimi samo sedeli za računalniki, moramo poskrbeti tudi za to, da smo opremljeni, ko bo zapadel prvi sneg. Čeprav se morda zaradi situacije s koronavirusom vsak dan ne bomo odpravili na delovno mesto, je vseeno prav, da je dovoz do hiše splužen in pesek posut, da ni snega na zunanjih površinah, ki jih dnevno uporabljamo in podobno. Za tovrstno »rekreacijo« se lahko opremite že danes, da vas prvi sneg ne bo presenetil.

Na www.kataloska-prodaja.si lahko poskrbite, da bo »zimska služba« v popolni bojni opremi.

Voziček za posipavanje

Voziček za posipavanje je vsestranski in ga lahko uporabljamo za zbiranje gramoza, gnojila, zdrobljenega kamna … Odlikuje ga enostavno krmiljenje in uporaba. Ima velika kolesa in plastični zbirni kontejner za enostavno polnjenje.

Zabojniki za pesek

Zabojniki za pesek z vozičkom tvorijo idealen par in so še ena izmed nepogrešljivih stvari ob prvem snegu. Namenjeni so hrambi peska za posipavanje prometnih površin. Noge zabojnikov, ki jih lahko kupite na omenjeni spletni strani, so oblikovane tako, da lahko zabojnik premikate z viličarjem. Izdelani so iz steklenih vlaken in imajo zaobljene kote. Zabojniki za pesek so idealni za uporabo v križiščih, parkiriščih, na pločnikih, na železniških postajah … Na voljo so v različnih dimenzijah in barvah.

Snežni plug

Brez snežnega pluga si cest pozimi ne predstavljamo, saj bi se življenje popolnoma ustavilo. Veste, da lahko tudi snežni plug naročite prek spleta? Snežni plug, ki je na voljo na www.kataloska-prodaja.si je pripravljen za montažo na viličarje. Opremljen je z vzmetnim mehanizmom in zapiralom za vilice. Zahvaljujoč vzmetnemu mehanizmu je fleksibilen v primeru trka. Nastavljiv je v treh pozicijah: desno, levi in ravno. Plug je narejen iz 8 milimetrov debelega pločevinastega jekla, tako da bo lahko ceste plužil leta in leta.

Na spletni strani www.kataloska-prodaja.si boste našli podrobnejše opise, pa tudi druge izdelke, kot so sol za posipavanje, čistilec čevljev, večje in manjše lopate za sneg …

Skratka – pripravite se na zimo, saj je že tik pred vrati.


Prijavi napako v članku