Računalništvo, telefonija
25.05.2015 19:35

Deli z drugimi:

Share

Prikaz najnovejših varnostnih rešitev

Canon Europe bo s partnerji na sejmu IFSEC International prikazal najnovejše varnostne rešitve
Podjetja Ganetec, Nedap, NETAVIS in Wavestore so se Canonu pridružila za prikaz uporabe njihovih rešitev v resničnih okoljih.
Canon podpisal globalno partnerstvo s Volkswagnom
Canon podpisal globalno partnerstvo s Volkswagnom

Podjetju Canon Europe, vodilnemu ponudniku rešitev za upodabljanje, se bodo na sejmu IFSEC International pridružili partnerji Ganetec, Nedap, NETAVIS in Wavestore (stojnica F500, London ExCel, 16.-18. junij). Skupaj bodo podjetja predstavila, kako se zmogljive Canonove tehnologije odlično povezujejo z vodilnimi programskimi rešitvami za upravljanje video posnetkov. Canon bo predstavil svoje najnovejše varnostne rešitve in prikazal, kako podjetje sodeluje s partnerji pri razvoju prilagojenih sistemov za stranke.

Na sejmu IFSEC International bo prvič prikazana nova generacija Canonovih varnostnih rešitev, kar vključuje na novo razvite zmogljive omrežne varnostne kamere za uporabo v slabih svetlobnih pogojih. Canonovi partnerji bodo prikazali tudi zmogljivost svojih integriranih rešitev in spregovorili o tem, kako sodelovanje za različne načine uporabe zagotavlja možnosti, ki predstavljajo odgovore na panožne zahteve in trende.

Julian Rutland, evropski vodja trženja rešitev za omrežni video nadzor v podjetju Canon Europe, je povedal: »V preteklem letu smo še naprej izjemno tesno sodelovali s partnerji, da bi na trgu predstavili visokokakovostne in učinkovite rešitve. Navdušeni smo, da smo lahko te možnosti predstavili na letošnjem sejmu IFSEC International. Že sedmič smo na sejmu in vsako leto se glede novih tehnologij pričakuje več, obenem pa narašča tudi število novih ljudi, ki jih lahko na dogodku spoznamo. Prepričan sem, da letos ne bo nič drugače.«

Canonove nove omrežne kamere so kot ustvarjene za najrazličnejše načine uporabe na prostem in v stavbah, kar vključuje bančništvo in finančne storitve, mestni video nadzor in spremljanje kritične infrastrukture. Canonove omrežne kamere omogočajo preprosto integracijo s platformami za upravljanje video posnetkov. To je ključnega pomena, saj so zanesljive samodejne analize čedalje bolj pomembne pri uresničevanju resničnih poslovnih prednosti, ki ne vključujejo le varnosti, temveč tudi dodatne načine uporabe, kot sta upravljanje lokacij in analize vedenja. Na primer, Canonove stranke analitične možnosti uporabljajo za upravljanje čakalnih vrst, optimizacijo ureditve trgovin ter štetje prehodov oseb.

»S podjetjem Canon smo združili moči, da bi strankam ponudili dodatno poslovno vrednost, ki jo ustvarja video varnostna infrastruktura, temelječa na tehnologiji IP. Programska oprema za upravljanje video posnetkov NETAVIS Observer se brezhibno integrira s Canonovo strojno opremo, kar strankam zagotavlja celovito rešitev,« je povedal Thomas Rehberger, višji vodja prodaje v podjetju NETAVIS, ki je specializirano za področje maloprodajnega poslovnega obveščanja. »Na sejmu IFSEC International bomo prikazali, kako lahko trgovci še posebej izkoristijo prednosti našega partnerstva.«

Jeroen van Dormolen, vodja poslovnega razvoja v podjetju Nedap, je povedal: »Napredne analitične možnosti so čedalje pomembnejše za podjetja v različnih panogah – od letališč do bank. IFSEC je odlična priložnost, da pokažemo zmogljivost naše napredne rešitve za upravljanje varnosti v povezavi z visokokakovostnimi izdelki za video nadzor podjetja Canon.«

Na območjih za prikaz delovanja v živo si bodo lahko obiskovalci ogledali Canonove rešitve za visokokakovostno sliko ter širok nabor tehnologij, med katerimi so:

  • Odlična zmogljivost v slabih svetlobnih pogojih
  • Široko vidno polje
  • Odlična reprodukcija barv
  • Nadzor Smart Shade Control za boljšo vidnost ob osvetlitvi od zadaj (Auto-SSC)
  • Možnost oddaljenega upravljanja obračanja, nagibanja in povečave na kamerah
  • Vgrajene možnosti za analizo video posnetkov

Strankam in sistemskim integratorjem bo na voljo ekipa tehničnih in prodajnih strokovnjakov, ki bodo lahko odgovorili na vsa vprašanja.


Prijavi napako v članku