Računalništvo, telefonija
26.08.2015 18:44

Deli z drugimi:

Share

Prikaz branja črtnih kod z Android telefonom in Windows terminalom

Črtne kode nam omogočajo hitrejše branje in vnos podatkov, hkrati pa nam omogočajo natančnost, saj odpravimo človeški faktor. Posledično tako zmanjšamo možnost napak pri branju in vnosu črtnih kod na minimum.
Prikaz branja črtnih kod z Android telefonom in Windows terminalom
Prikaz branja črtnih kod z Android telefonom in Windows terminalom

Avtomatski zajem podatkov s črtno kodo omogoča bolj racionalno izrabo delovnih virov, bolj ažurne in natančne informacije, možnost nadzora nad blagom v skladišču ter hitro in zanesljivo inventuro.

Pri branju črtnih kod imamo možnost branja s tremi vrstami naprav: čitalniki, ročnimi terminali in mobiteli. V praksi se branje s temi tremi vrstami naprav razlikuje v enostavnosti in hitrosti vnosa oz. branja. Za vas smo naredili preizkus vnosa in branja z Windows terminalom in Android telefonom, iz katerega lahko vidite razliko med obema napravama v praksi. Obe napravi imata naložen program EasyCodeScan (ECS).


Pri vnašanju kod se rezultat obeh naprav močno razlikuje. Z ročnim terminalom vnesemo v 1 minuti 57 kod, z mobitelom pa 10 kod. Pri branju črtnih kod v so rezultati podobni. Poglejte si YOUTUBE video na našem kanalu. Video posnetek prikazue branje črtnih kod v idealnih pogojih.


Za ustrezno rešitev – sistem avtomatskega zajema podatkov, se obrnite na podjetje Info-Kod d.o.o. (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku