Poslovne rešitve
26.10.2009 15:11

Deli z drugimi:

Share

Prijavite inovacije na 4. Slovenski forum inovacij!

4. Slovenski forum inovacij
4. Slovenski forum inovacij

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije

(JAPTI) s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo, vabi, da prijavite svojo inovacijo za predstavitev na 4. Slovenskem forumu inovacij, na katerem bodo predstavili 15 najboljših inovacij in 15 najinovativnejših podjetij. Forum bo potekal 1. in 2. decembra 2009 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Prijavijo se lahko tako posamezniki, mala, srednja ter velika podjetja, raziskovalno-razvojne institucije, mladi raziskovalci s statusom MVZT kot tudi mladi (študenti, dijaki).

Prijavite lahko novosti v različnih kategorijah, od inovacije in izuma do izboljšave in inovativne podjetniške ideje. Vsebina prijavljenih idej naj se nanaša na razvoj novih tehnologij in njihovo koristno uporabo in se nanaša na različna področja, vključno (vendar ne omejeno): informatika, novi mediji, strojništvo, elektrotehnika, kemija, gradbeništvo, itd. Poleg inovacij s področja tehnologij vabimo tudi k prijavi inovacij za izobraževanje in inovacij za trajnostni razvoj.
Vsi interesenti se lahko prijavijo z izpolnitvijo prijavnega obrazca, v katerem opišete vsebino, namen, cilje in ostale podatke projeka. Rok za oddajo prijave s podrobnim opisom je 28. oktober 2009.

Sodelovanje na izboru 4. Slovenskega foruma inovacij bo objavljeno na spletni strani http://www.foruminovacij.si/ ter v nacionalnem katalogu inovacij za leto 2009 z naslovom prijavljene inovacije in nazivom prijavitelja. S prijavo na izbor 4. Slovenskega foruma inovacij dobite možnost sodelovanja v poslovnem stičišču ter brezplačno udeležbo na izobraževalnem delu programa in druženje z inovatorji, predstavniki inovativnih podjetij in predstavniki institucij podpornega okolja.


Prijavi napako v članku