Igre
16.12.2019 13:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja simulacija Jezusa Kristusa

Prihaja simulacija Jezusa Kristusa
Prihaja simulacija Jezusa Kristusa

Saj ni res, pa je! Po bizarnih simulacijah roparja, kozla, robotskega sesalnika in kruha je zdaj čas še za igro o Jezusu. Razvojni studio SimulaM je namreč uradno razkril, da dela na svetopisemski igri, v kateri bodo igralci prevzeli nadzor nad nikomer drugim kot Jezusom Kristusom.

Igra, ki nosi naslov I Am Jesus Christ, seveda že sproža vroče razprave, avtorji pa so ob tem zagotovo veseli brezplačne publicitete. Obljubljen je odprt svet, preko 30 čudežev, realistični spopad s Satanom, Jezusovo križanje in vstajenje, hoja po vodi ter še marsikaj, za igranje pa bo potrebno imeti vsaj:

Operacijski sistem: Windows 10; Procesor: Intel Core i3-2100 / AMD Phenom II X4 965; Pomnilnik: 4 GB RAM; Grafična kartica: GeForce GTX 550 Ti / Intel HD 620; Prostor na disku: 2 GB

Kontroverzna prvoosebna izkušnja, ki bo virtualizirala odlomke iz Nove zaveze, še nima uradnega datuma izida, a če gre verjeti platformi Steam, bo izšla kmalu. Pustimo se presenetiti… Če nas na tej točki sploh lahko še kaj preseneti.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku