Računalništvo, telefonija
03.10.2003 09:58
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja digitalni nakit

Nokia Imagewear – nova skupina digitalnih izdelkov

Nokia, ki je največji svetovni proizvajalec mobilnih telefonov, je predstavila popolnoma novo skupino izdelkov – Nokia Imagewear, ki združuje stil in moderno oblikovanje z uporabniku prijazno najsodobnejšo tehnologijo. Z izdelki iz skupine Imagewear – Nokia Medallion I in II ter Nokia Kaleidoscope I – lahko vsak posamezni uporabnik na svoj način izrazi svoj slog in osebnost.


Nokia Medallion I

Oba medaljona sta namenjena nošenju in prikazovanju najrazličnejših fotografij, ki odsevajo osebni stil ali trenutno počutje vsakega posameznika. Fotografije je mogoče brezžično prenašati iz združljivega mobilnega telefona s pomočjo infrardeče povezave ali iz osebnega računalnika. Uporabnik enostavno posname fotografijo z digitalnim fotoaparatom v mobilnem telefonu, jo kar takoj prenese v medaljon – in si jo nadene okoli vratu ali zapestja. V Nokia Medallion I in II je mogoče shraniti do osem različnih fotografij. Barvna fotografija, ki jo obdaja kovinski okvir, je shranjena v zanimivo oblikovanem ohišju. Oba medaljona se med seboj razlikujeta zgolj v oblikovanju in uporabi različnih kovin.

V majhen Nokia Kaleidoscope I je mogoče naložiti fotografije posnete z digitalnim fotoaparatom v mobilnem telefonu in jih shranjene v majhnem digitalnem fotografskem albumu vedno nositi kar v žepu. S kvalitetnim zaslonom, možnostjo infrardečega prenosa in zanimivim izgledom je Kaleidoscope I majhen digitalni album, ki nam omogoča, da svoje najljubše fotografije kjerkoli in kadarkoli delimo s prijatelji in sorodniki.


Nokia Kaleidoscope I

Nokia Medallion II

Novi produkti bodo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.


Prijavi napako v članku