Triki in nasveti
10.02.2018 19:00

Deli z drugimi:

Share

Pridobite brezplačni bančni račun

N26 - banka prihodnosti
N26 - banka prihodnosti

Če ste trenutno nezadovoljni s svojo banko, ker vam ta zaračunava visoke provizije, oziroma bi želeli še en bančni račun, ga lahko pridobite popolnoma brezplačno. Trenutno to ponuja banka N26, ki ima sedež podjetja v Nemčiji.

Registriramo se lahko kar na njihovi spletni strani, kjer pridobimo brezplačno debetno kartico MasterCard, kot tudi brezplačni transakcijski račun. Brezplačne storitve so na voljo samo za posameznike.

Banka zagotavlja, da naj bi si svoj novi bančni račun odprli v pičlih 8 minutah.

Banka omogoča polog in dvig denarja, kar ponujajo praktično vse naše slovenske banke, vendar z eno veliko razliko. Mesečno nam ni potrebno odšteti niti centa – nikoli.

Pomembno je tudi, da prijavimo svoj nov bančni račun pri finančni upravi najkasneje v osmih dneh!

Ponujajo nam brezplačen transakcijski račun in debetno kartico MasterCard. Edino na kar moramo biti pazljivi je to, da kartica omogoča do 5 dvigov na mesec na katerem koli bankomatu v Evropi popolnoma brez provizije. Nad tem številom, pa začnejo zaračunavati provizijo. Seveda pa lahko na POS terminalih opravimo neomejeno število transakcij brez doplačila.

Banka ponuja tudi svojo mobilno aplikacijo, preko katere naj bi opravili vse bančne storitve, saj je njihov glavni cilj, odprava bančnih okenc.

Če kartico izgubimo, jo lahko v trenutku zaklenemo in prekličemo kar v aplikaciji. Aplikacija omogoča tudi, da preverjamo svoje stanje na bančnem računu, kot tudi nakazila na druge bančne račune v Evropi popolnoma brezplačno.

Za nove uporabnike, je storitev popolnoma brezplačna, ampak le-to ponujajo za kratek čas, saj naj bi kaj kmalu začeli za svojo bančno kartico MasterCard zaračunavati 5 € mesečno – vendar samo za uporabnike, ki se registrirajo po preteku akcije, za uporabnike, ki se registrirajo, dokler poteka akcija, bodo imeli transakcijski račun in debetno kartico MasterCard popolnoma brezplačno – za vedno.

Ponujajo pa tudi, da k temu povabimo svoje najbližje, za kar nas bodo nagradili z 10 evri bonusa.


Prijavi napako v članku