Računalništvo, telefonija
24.05.2010 06:15
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pričenja se jubilejna 15. NT konferenca v Portorožu

NT konferenca 2010
NT konferenca 2010

V Portorožu se bo danes ob 09:30 pod sloganom »Kjerkoli. Kadarkoli.« pričela že 15. Microsoftova NT konferenca, na kateri se bodo razvijalci, strokovnjaki za informacijske tehnologije in poslovneži do četrtka, 27. maja, seznanili z najnovejšimi tehnologijami, rešitvami in storitvami, kot so računalništvo v oblaku Windows Azure, pisarniški paket Office 2010 in Visual Studio 2010

Pri tem zagotovo velja omeniti, da je v petnajstih letih Microsoftova NT konferenca v Sloveniji postala največji dogodek na področju informacijskih tehnologij, ki so danes vsakodnevna nuja skoraj vsakega posameznika, predvsem pa nepogrešljivo gonilo delovanja poslovnega sveta. Z združitvijo razvijalcev, IT strokovnjakov in poslovnežev želi organizator Microsoft Slovenija poglobiti sodelovanje med različnimi, a zelo povezanimi sferami.

Kako se spoprijeti z novostmi in trendi v IT-ju in jih uporabiti v svoj prid, bo med 24. in 27. majem v Portorožu, skušali odgovoriti številni priznani domači in tuji predavatelji na 132 predavanjih in 12 delavnicah, ki jim bo prisluhnilo kar okrog 2000 udeležencev. Ekipa Računalniških novic bo 15. Microsoftovo NT konferenco seveda spremljala na mestu dogodka in vas bo sproti obveščala o najzanimivejših temah in dogodkih, ki se bodo tam odvijali.


Prijavi napako v članku