Računalništvo, telefonija
29.07.2003 22:24
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preverjane virusov s spleta

Španska protivirusna multinacionalka Panda Software je ponudila beta različico rešitve Panda Antivirus ASP. Nova spletna rešitev zaščite pred zlonamernimi kodami vključuje najbolj napredno protivirusno tehnologijo za zaščito vseh računalnikov v podjetju, vključno s tistimi, ki niso povezani v lokalno omrežje.
Panda Antivirus ASP v nekaj minutah omogoči protivirusno zaščito za vse delovne postaje in strežnike po organizaciji, ki ponuja enako ali boljše zmogljivost kot tradicionalne protivirusne rešitve, a z manj dela za administratorje in posledično nižjimi vzdrževalnimi stroški. Z namestitvijo Pande Antivirus ASP niso potrebni posebni administracijski protivirusni strežniki in se ne izrablja pomnilniški prostor, saj se vsi procesi izvajajo na strežnikih Pande Software.
Spletni sistem za upravljanje v Panda Antivirus ASP skrbnikom omogoča nadzorovanje in upravljanje protivirusnih programov po vseh namestitvah s kateregakoli računalnika s povezavo v internet. Sistem prav tako omogoča, da se namestitve v različnih pisarnah upravljajo z enega samega računalnika. S tem se zagotavlja, da so vsi računalniki podjetja vedno zaščiteni, tudi če so več kilometrov stran.
Beta različica Panda Antivirus ASP se lahko brezplačno naloži s spletne strani Panda Software na naslovu http://www.pandasoftware.com.


Prijavi napako v članku