Telefoni
11.05.2021 10:08
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preverite, kdaj bo vaša Nokia deležna posodobitve na Android 11!

Android 11 bo prejelo kar nekaj pametni mobilnih telefonov Nokia.
Android 11 bo prejelo kar nekaj pametni mobilnih telefonov Nokia.

Mobilni operacijski sistem Android 11 je med nami že kar nekaj časa. Ta je med uporabniki sicer zelo priljubljen, saj v primerjavi s predhodnikom prinaša številne prednosti in je prilagojen najsodobnejšim tehnologijam. Programerji podjetja Google so pri pripravi novosti namreč med drugim poskrbeli predvsem za izboljšanje sistema za posredovanje sporočil, ki je postal večopravilen. Poleg tega novost prinaša hitrejše delovanje, nove možnosti in daljo avtonomijo delovanja. Zato ne preseneča, da uporabniki že z nestrpnostjo pričakujejo, kdaj bodo novost lahko namestili na njihove mobilne naprave.

Kot vse kaže bodo kmalu na svoj račun prišli tudi ljubitelji pametnih mobilnih telefonov podjetja Nokia. Podjetje je namreč nedavno objavilo podroben seznam njihovih telefonov Android, ki bodo prejeli težko pričakovan posodobitev na Android 11. Čeprav je novost prvi prejel pametni mobilni telefon Nokia 8.3 5G, zadnjem četrtletju lanskega leta posodobitev zaradi pandemijo ni bilo. To se bo kmalu spremenilo.

Podjetje Nokia je objavilo področen seznam, ki prikazuje, kdaj bodo posodobitve na novi Android 11 deležne njihove mobilne naprave. Tu seveda gre za okviren seznam. Zato še ni dokončnega zagotovila, da bo vaš pametnih mobilni telefon dejansko prejel posodobitev glede na objavljen seznam. Kljub temu pri podjetju Nokia zagotavljajo, da bodo storili vse, kar bodo lahko, da se bodo držali začrtanih okvirjev.


Prijavi napako v članku