Telefoni
30.10.2015 09:03
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prestižni mobilnik UHANS U200 za samo 92 evrov

Pametni mobilni telefon UHANS U200 je kljub nizki ceni videti naravnost fantastično.
Pametni mobilni telefon UHANS U200 je kljub nizki ceni videti naravnost fantastično.

Spletna prodajalna GearBest je po vsem svetu poznana po svoji cenovno nadvse zanimivi ponudbi pametnih mobilnih telefonov, ki pa zlahka opravijo tudi z nekoliko zahtevnejšimi nalogami. Popolnoma nič drugače ni s pametnim mobilnim telefonom UHANS U200, saj je ta na voljo že za 92 evrov. Kljub nizki ceni novost ni videti prav nič ceneno, saj njena oblika posnema mobilnike višjega cenovnega razreda. Mobilnik UHANS U200 lahko seveda po tako nizki ceni kupimo le v spletni prodajalni GearBest, in sicer s klikom na spletno povezavo bit.ly/GearBest-UHANS-U200.

Pametni mobilni telefon UHANS U200 nas kljub nizki maloprodajni ceni ne bo zlahka pustil na cedilu, saj je opremljen s štirijedrnim procesorjem frekvence enega gigaherca in 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk. Piko na i pa dajeta še prednameščeni mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop s prirejenim grafičnim vmesnikom in podpora za hitra mobilna omrežja 4G/LTE. Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona UHANS U200 nas vsaj glede na ceno naprave prav tako ne bo razočarala, saj obsega še vgrajeno grafično kartico Mali-T720, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk.

Pri mobilniku UHANS U200 najdemo še podporo za dve telefonski kartici SIM in 16 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja novosti pa skrbi baterija zmogljivosti 3.500 miliamperskih ur. Več podrobnosti o cenovno nadvse zanimivem pametnem mobilnem telefonu UHANS U200 pa si lahko preberete na spletni strani bit.ly/GearBest-UHANS-U200.


Prijavi napako v članku