Telefoni
01.05.2013 06:38

Deli z drugimi:

Share

Preprosto popravljiv Samsung Galaxy S4

Strokovnjaki spletnega portala iFixit so težavnost popravila supermobilnika Samsung Galaxy S4 ocenili z izjemno visoko oceno (8 točk od možnih 10), kar pomeni, da je ta v praksi enostavno popravljiv. Za potrošnike pa to posledično pomeni, da bodo stroški popravila v primeru okvare relativno nizki.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 je nadvse enostavno tako sestaviti kot razstaviti.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 je nadvse enostavno tako sestaviti kot razstaviti.

Eden izmed trenutno najbolj želenih pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S4 ni le zmogljiv in vsestransko uporaben, ampak je tudi prijazen tako do okolja kot serviserjev. Strokovnjaki spletnega portala iFixit so namreč težavnost popravila novega supermobilnika ocenili z izjemno visoko oceno (osem točk od možnih deset), kar pomeni, da je ta sila preprost za »razstavljanje« in »sestavljanje« ter ima veliko sestavnih delov, ki so enostavno nadomestljivi v primeru okvare. To posledično pomeni, da bodo stroški popravila v primeru okvare relativno nizki.

Strokovnjaki spletnega portala iFixit so pri »razstavljanju« pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S4 še odkrili, kako novost zaznava gibanje prstov, brez da bi se uporabnik fizično dotaknil zaslona. Zasluge za to gre pripisati dvema infrardečima tipaloma, ki spremljata »dogajanje« nekaj centimetrov nad zaslonom. Čeprav je rešitev relativno preprosta, se je ta v praksi izkazala za izjemno uporabno.

Kako enostavno je razstaviti in sestaviti pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 so strokovnjaki spletnega portala iFixit predstavili na njihovi spletni strani, ki je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/gtsww. Na voljo je celo videoposnetek, in sicer na spletni povezavi http://goo.gl/1MQBR.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku