Triki in nasveti
13.10.2013 14:49
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Outlook.com za Android

Uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android je na voljo prenovljeni Microsoftov mobilni odjemalec elektronske pošte Outlook.com. Ta prinaša vrsto uporabnih novosti, ki jih bodo uporabniki mobilnih naprav Android zlahka vzljubili.
Novosti prenovljenega odjemalca e-pošte Outlook.com bodo uporabniki mobilnih naprav Android zlahka vzljubili!
Novosti prenovljenega odjemalca e-pošte Outlook.com bodo uporabniki mobilnih naprav Android zlahka vzljubili!

Podjetje Microsoft je najavilo razpoložljivost prenovljene mobilne programske opreme Outlook.com za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android, ki prinaša številne izboljšave. Microsoft je pri pripravi novosti prisluhnil končnim porabnikom, zato je novost opremljena tako s podporo protokolu IMAP kot tudi s šifrirnim sistemom AES. Nič manj zanimiva ni možnost iskanja sporočil, ki niso shranjena na pomnilniku mobilne naprave, saj imajo uporabniki odslej možnost določiti, koliko »stara« elektronska sporočila želijo hraniti za dostop brez internetne povezave.


Programerji podjetja Microsoft so mobilno programsko opremo Outlook.com za mobilne naprave Android opremili še z možnostjo uporabe psevdonimov (http://bit.ly/MS-Psevdo) za prejemanje in pošiljanje elektronskih sporočil. Uporabnikom novosti je na voljo celo 11 tem, s pomočjo katerih lahko grafični vmesnik mobilnega odjemalca elektronskih sporočil povsem prilagodijo svojim okusom. Prenovljeni Outlook.com za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na naslovu http://bit.ly/PrenosMS.


Prijavi napako v članku