Življenjski slog
31.01.2023 15:12

Deli z drugimi:

Share

Prenosni napajalnik kapacitete 40800 mAh in ceno dobrih 130 evrov

Ob vseh teh pametnih napravah je vse težje in vse bolj nadležno skrbeti, da je vsaka vedno napolnjena. Ni večje nejevolje, kot da se odpraviš na dopust ali jutranji tek in ugotoviš, da imaš izpraznjene slušalke, telefon ali prenosnik. Ko smo doma, je polnjenje pametnih naprav samoumevno, saj imamo vtičnico na vsakem vogalu, električne energije pa tudi ne more kar tako zmanjkati. Večja težava je, ko potujemo, smo na vikendu ali podobne situacije, kjer električna energija ni vedno pri roki. V tem primeru potrebujemo prenosni napajalnik Flashfish E200, ki se lahko pohvali z odlično izhodno močjo in zelo nizko ceno le 134,39 €. Spletni prodajalec TomTop je dodal še brezplačno poštnino.

Prenosni napajalnik Flashfish E200: glavne značilnosti

  • Velika kapaciteta 40800 mAh/151 Wh in izhodna moč 250 W bosta zadoščala za napajanje številnih različnih naprav. Gre za odlično napravo za napajanje v sili.
  • Prenosni generator E200 podpira več izhodov: 2x DC vrata, 2x QC 3.0 USB vrata, 2x AC izhod, 1x 5V/2.4A samodejna USB vrata.
  • Z velikim LCD-zaslonom lahko jasno vidite stanje preostale energije/polnjenja/praznjenja/AC izhoda/DC izhoda.
  • 3 načini polnjenja – Prenosni napajalnik lahko polnite s solarno ploščo (ni priložena), s stenskim napajalnikom ali avtomobilskim akumulatorjem.
  • Napajalnik E200 ima zanesljiv sistem BMS z večslojno zaščito, ki prepreči škode zaradi preobremenitve/previsokega toka/previsokih temperatur/preobremenjenosti.
  • Prenosni napajalnik Flashfish je odličen vir napajanja za manjše pametne naprave, kot na primer pametni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, fotoaparati, droni in podobno.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napajalniki za računalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710