Življenjski slog
28.03.2023 20:26
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosne solarne panele in napajalnik Oukitel po najnižji ceni doslej

Sonce v vsej njegovi veličini z neskončno solarno energijo se počasi prebuja, kar lahko seveda pridno izkoristimo. Solarne panele so odlično orodje za pretvorbo te energije v koristno elektriko, ki jo vedno potrebujemo, še posebej, ko smo nekje na poti in daleč stran od dosega klasične vtičnice. Vso to pretvorjeno energijo pa morate nekako spraviti do svojih pametnih naprav, kot na primer telefonov, prenosnikov, pametnih ur in podobno. Potrebovali boste prenosni napajalnik. Na srečo so tako solarne panele Oukitel in prenosni napajalnik Oukitel v tem trenutku na voljo po akcijski ceni.

Izbirate lahko med dvema modeloma prenosnih solarnih panel.

Solarne panele Oukitel PV200 specifikacije

Izdelane iz visoko učinkovitih monokristalnih sončnih celic z izkoristkom do 21,7 %. Ohišje je laminirano z ETFE, ki poskrbi za trpežnost solarne panele in dolgo življenjsko dobo. Vodoodporna zasnova IP65 ga bo zaščitila pred brizganjem vode.

Sončna plošča OUKITEL PV200 je zložljiva, tako da jo lahko vzamete kamor koli. Oporno stojalo je naslonjeno pod kotom, zaradi katerega solarna plošča zlahka absorbira energijo sončne svetlobe.

Ta solarna plošča je združljiva z elektrarno OUKITEL P2001/P501/CN505/P301 in drugimi generatorji na trgu, kar je idealno za kampiranje zunaj omrežja in nepričakovan izpad električne energije.

Cena? Na TEJ POVEZAVI 343,13 € s promocijsko kodo HKPV200.

Solarne panele Oukitel PV400

Sestrska različica se od zgornje razlikuje predvsem po nazivni moči (200 W vs. 400 W) in po napetosti odprtega toka. Razlika je razumljivo tudi v ceni. Panelo lahko dobite TUKAJ za ugodnih 603,48 € s pomočjo promocijske kode HKPV400.

Prenosni napajalnik Oukitel P2001: ključne značilnosti

  • Visoka kapaciteta: Oukitel P2001 se lahko pohvali s kapaciteto 2000 Wh, kar je dovolj za normalno delovanje različnih naprav v primeru izpada električne energije ali ko ste na poti.
  • Konstantna izhodna moč: S prenosnim napajalnikom boste lahko napajali vse gospodinjske aparate in naprave, vključno z mikrovalovno pečico, hladilnikom …
  • Hitro polnjenje: Polnite ga lahko prek standardne stenske vtičnice, z zgornjimi sončnimi panelami in podobnimi viri energije.
  • Vgrajeni UPS sistem bo zavaroval občutljive naprave pred okvarami.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prenosni napajalnik vas bo s promocijsko kodo HKP2001 stal 1.122,51 €. Za vse izdelke velja brezplačna poštnina iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več