Računalništvo, telefonija
24.07.2020 18:13
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosna klimatska naprava za zgolj 27,14 evrov!

Poceni prenosna klimatska naprava KECHAODA S9 nam bo zagotovo prišla v poštev v vročih poletnih dneh.
Poceni prenosna klimatska naprava KECHAODA S9 nam bo zagotovo prišla v poštev v vročih poletnih dneh.

Zakorakali smo v obdobje pasjih dni, ki bo trajalo vse do 23. avgusta. Pasje dneve pogosto povezujemo z vročino, zato je bolje če smo nanjo pripravljeni. Če v stanovanju nimate lastne klimatske naprave, si lahko pomagate z napravo, ki jo spletni portal Cafago ponuja po nadvse ugodni ceni. Tu gre za miniaturno prenosno klimatsko napravo, za katero je v akcijski prodaji treba odšteti zgolj 27,14 evrov.

Poceni prenosna klimatska naprava KECHAODA S9 je na voljo za nakup na spletni povezavi https://bit.ly/2OS6YHg. Naprava je mišljena kot osebna klimatksa naprava, ki piha svež, očiščen in navlažen zrak. Ker je naprava pri delovanju nadvse tiha, je primerna za vse prostore v stanovanju. Uporabnik lahko izbita med tremi načini delovanja, napajamo pa jo lahko kar preko priročnega vmesnika USB. Za ta namen lahko uporabimo oseben računalnik, polnilec pametnega mobilnega telefona ali pa kar prenosno baterijo.

Prenosna klimatska naprava KECHAODA S9 je za zgolj 27,14 evrov na volj na spletni povezavi https://bit.ly/2OS6YHg. Ker akcijska prodaja traja le do konca julija, z nakup ne gre odlašati. Poštnine in carinskih dajatev nam ne bo treba plačati, saj bo naprava odposlana iz nemškega skladišča.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku