Računalništvo, telefonija
24.06.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Preizkusite EON brezplačno

Želite gledati televizijo kjerkoli in kadarkoli tudi do 7 dni nazaj in to popolnoma brezplačno? Telemach ponuja vsem, tudi tistim, ki niste njihov uporabnik, da preizkusite EON brezplačno.
Preizkusite EON brezplačno
Preizkusite EON brezplačno

EON je pametna aplikacija, na voljo tako za Android kot tudi za iOS uporabnike, s pomočjo katere lahko uporabniki spremljajo svoje priljubljene programe kjerkoli in kadarkoli, tudi v državah EU – in to brezplačno kar 15 dni.

Vse, kar je potrebno narediti, je to, da se registrirate, kar lahko storite preko spodnje povezave.

Poleg spremljanja trenutnih TV vsebin si lahko ogledate skoraj vse vsebine še za 7 dni nazaj. Prav tako EON vključuje tudi nekaj dodatnih aplikacij, kot sta Pickbox in HBO (samo za naročnike), kar vam olajša in poenostavi gledajne priljubljenih serij, filmov in oddaj, brez dodatnih nepotrebnih naloženih aplikacij.

Pomembno je samo dejstvo, da je večina vsebin na voljo v visoki resoluciji (HD), kar pa lahko povzroči veliko porabo prenosa podatkov, če vsebine spremljate preko omrežja. Poskrbite, da imate dovolj zakupljenih podatkov in nastavljene omejitve. V sami aplikaciji lahko nastavite tudi nižjo resolucijo za predvajanje, ko uporabljate prenos podatkov.

Preizkusite zmožnosti EON-a.

Več -> https://telemach.si/oec/eon/free-trial


Prijavi napako v članku