Računalništvo, telefonija
05.10.2010 14:44
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predstavitev Tropos mesh omrežij

i-Rose pripravlja v sodelovanju z ameriško korporacijo Tropos predstavitev t.i. mesh brezžičnih omrežij in ostalih Troposovih proizvodov. Predstavitev bo potekala v četrtek, 14. oktobra v M hotelu v Ljubljani.
Predstavitev Tropos mesh omrežij
Predstavitev Tropos mesh omrežij

Tropos je vodilni proizvajalec na trgu brezžičnih širokopasovnih omrežij, ki omogočajo strankam, trdne temelje za uvajanje aplikacij in storitev, ki ustvarjajo bolj zelene, varnejše in pametnejše komunikacije. Tropos-ovo omrežje se lahko varno uporablja za eno ali več aplikacij ter poveča skalabilnost zmogljivosti in pokritosti območja. Tropos ima več kot 750 strank po vsem svetu ter kanale in rešitve partnerjev, ki zagotavljajo najboljše dopolnilne proizvode in storitve za vzpostavitev celovitih rešitev pri izgradnji pametnih omrežij.

Vodja prodaje Alenka Šlibar pričakuje, da bo imela takšna predstavitev veliko pozitivnih učinkov na našem in tudi tržiščih sosednjih držav, kjer Tropos do sedaj ni bil prisoten. Zato pa so s Troposovimi omrežji že pokrita številna mesta v Združenih državah Amerike ter državah zahodne Evrope.

Na dogodku, ki se bo pričel v četrtek, 14. oktobra ob 9. uri v M hotelu na Derčevi ulici 4 v Ljubljani, bosta kot ključna govornika (key-note speakerja) prisotna tudi Val Jelinic in Eric Gagnaux iz Tropos-ove evropske divizije, natančneje pa bo predstavljen tudi projekt vzpostavitve mesh omrežja v Občini Laško, kjer je bila uporabljana tudi Tropos-ova oprema.

Predstavitev bo vsekakor izvrstna priložnost za pridobitev najbolj relevantnih informacij o mesh omrežjih, ki so v Sloveniji še relativno neznana, saj jih večina zamenjuje s postavitvijo enostavnih dostopkovnih točk, dejansko pa predstavljajo popolnoma drugačen koncept postavitve omrežij in nudenje novih dodatnih storitev (odčitavanje števcev, video nadzor, parkirni avtomati….).

Predstavitev v Ljubljani sovpada z odprtjem nove poslovne enote v Ljubljani na Ulici stare pravde 10. Odprtje poslovne enote v Ljubljani je eden izmed korakov v zagotavljanju boljše kakovosti storitev strateškim partnerjem v osrednji Sloveniji ter povečanju prisotnosti na slovenskem trgu, še dodaja Šlibarjeva. Poleg prodajnega oddelka bo tam deloval tudi del razvojne ekipe.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem i-Rose d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri i-Rose d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

i-ROSE_logotip s simbolom-2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem i-Rose d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več