Računalništvo, telefonija
05.10.2010 14:44
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predstavitev Tropos mesh omrežij

i-Rose pripravlja v sodelovanju z ameriško korporacijo Tropos predstavitev t.i. mesh brezžičnih omrežij in ostalih Troposovih proizvodov. Predstavitev bo potekala v četrtek, 14. oktobra v M hotelu v Ljubljani.
Predstavitev Tropos mesh omrežij
Predstavitev Tropos mesh omrežij

Tropos je vodilni proizvajalec na trgu brezžičnih širokopasovnih omrežij, ki omogočajo strankam, trdne temelje za uvajanje aplikacij in storitev, ki ustvarjajo bolj zelene, varnejše in pametnejše komunikacije. Tropos-ovo omrežje se lahko varno uporablja za eno ali več aplikacij ter poveča skalabilnost zmogljivosti in pokritosti območja. Tropos ima več kot 750 strank po vsem svetu ter kanale in rešitve partnerjev, ki zagotavljajo najboljše dopolnilne proizvode in storitve za vzpostavitev celovitih rešitev pri izgradnji pametnih omrežij.

Vodja prodaje Alenka Šlibar pričakuje, da bo imela takšna predstavitev veliko pozitivnih učinkov na našem in tudi tržiščih sosednjih držav, kjer Tropos do sedaj ni bil prisoten. Zato pa so s Troposovimi omrežji že pokrita številna mesta v Združenih državah Amerike ter državah zahodne Evrope.

Na dogodku, ki se bo pričel v četrtek, 14. oktobra ob 9. uri v M hotelu na Derčevi ulici 4 v Ljubljani, bosta kot ključna govornika (key-note speakerja) prisotna tudi Val Jelinic in Eric Gagnaux iz Tropos-ove evropske divizije, natančneje pa bo predstavljen tudi projekt vzpostavitve mesh omrežja v Občini Laško, kjer je bila uporabljana tudi Tropos-ova oprema.

Predstavitev bo vsekakor izvrstna priložnost za pridobitev najbolj relevantnih informacij o mesh omrežjih, ki so v Sloveniji še relativno neznana, saj jih večina zamenjuje s postavitvijo enostavnih dostopkovnih točk, dejansko pa predstavljajo popolnoma drugačen koncept postavitve omrežij in nudenje novih dodatnih storitev (odčitavanje števcev, video nadzor, parkirni avtomati….).

Predstavitev v Ljubljani sovpada z odprtjem nove poslovne enote v Ljubljani na Ulici stare pravde 10. Odprtje poslovne enote v Ljubljani je eden izmed korakov v zagotavljanju boljše kakovosti storitev strateškim partnerjem v osrednji Sloveniji ter povečanju prisotnosti na slovenskem trgu, še dodaja Šlibarjeva. Poleg prodajnega oddelka bo tam deloval tudi del razvojne ekipe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem i-Rose d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri i-Rose d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

i-ROSE_logotip s simbolom-2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem i-Rose d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več