Projektorji
Igre
09.12.2021 12:03
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pozabite na zaslon, igrajte igre na projektorju

Večina zanesenjakov nad računalniškimi in konzolnimi igrami le-te igra na zmogljivih zaslonih računalnika ali televizorja. Kako nora pa bi bila izkušnja s projektorjem in ogromno sliko?

Računalniške igre lahko igrate tudi tako, da sliko spremljate na projektorju. Morda še niste poskusili, a predstavljajte si ogromno visokokakovostno sliko oziroma video in vašo najljubšo igro. Velikost je v tem primeru pomembna in verjemite – ko boste enkrat preizkusili projektor v kombinaciji z gamingom, na manj ne boste več pristali.

Cenovno dostopen projektor 4K PRO-UHD

Epson EH-TW7100 je cenovno dostopen projektor, ki nudi izkušnjo ločljivosti 4K PRO-UHD. Če ste bili kdaj v dvomih zaradi zapletenosti uporabe projektorja, lahko na to kar pozabite. Preprosta uporaba, velika slika v razmerju 16:9 in visoko kontrastno razmerje vas bodo takoj prepričali.

Tokratni Epsonov adut lahko prikazuje sliko velikosti celo do 1270 centimetrov, ima pa tudi funkcijo optične povečave in trapeznega popravka, zato je poravnava slike nadvse preprosta, projektor pa lahko postavite skorajda kamor koli. Pozabite torej na »popačeno« sliko. Projektor Epson EH-TW7100 vam bo sliko serviral natančno in kakovostno, v svetlih in živahnih barvah. Močne barve zagotavlja enako intenzivna bela in barvna svetilnost 3000 lumnov. Razmerje kontrasta 100.000:1 zagotavlja globoke črne odtenke. Ko govorimo o gamingu, je vse to še kako pomembno. Bolj kot kjer koli, je pri igranju iger pomembno, da je tudi hitro premikajoča se slika ostra, kar Epson zagotavlja s posebno funkcijo za interpolacijo sličic.

Morda ste kdaj imeli projektor in vas je zmotil občutek, da slika utripa. To lahko povsem pokvari uporabniško izkušnjo. Pri uporabnikih, ki so to izkusili, so projektorji na slabem glasu, niti slučajno pa si verjetno ne predstavljajo, kako bi v povezavi s takšnim projektorjem lahko uspešno igrali računalniške igre. Res je, pri projektorjih z enim vezjem in pri projektorjih LED lahko prihaja do »učinka mavrice«, ki ga nekateri vidijo kot utripanje pri hitro premikajočih se slikah. Z Epsonovo tehnologijo 3LCD se vam to ne bo zgodilo, saj zagotavlja gladko in tekočo sliko.

Veliko možnosti in priključkov

S tem projektorjem boste zlahka predvajali pretočno vsebino in zvok preko vgrajenih zvočnikov ali preko Bluetootha. Ker ima dva HDMI vhoda, boste lahko s pomočjo projektorja prikazovali 4K vsebino tudi iz igralne konzole, kabelskega ali optičnega modema, predvajalnika Blu-ray, tabličnega računalnika ali drugih naprav. Poleg tega ima več USB vhodov (dva USB 2.0 vrste A, en USB 2.0 vrste mini-B) in avdio izhod.

Vaš zanesljiv spremljevalec

Naj gre za ogled filmov, igranje iger ali gledanje programov, ki ste jih do zdaj na televizorju – Epsonovi projektorji so znani po zanesljivosti, življenjska doba žarnice pa zagotavlja zelo veliko verjetnost, da boste pozabili, kdaj ste jo nazadnje menjali.

Ne gre zgolj za sprejemanje in projiciranje slike, Epsonov celovit pristop h kakovosti slike je rezultat vrste tehnologij, ki dela za vas.

Več o Epsonovih projektorjih najdete na https://www.epson.si/. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson projektorji Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več