Telefoni
10.08.2021 15:00

Deli z drugimi:

Share

Power U20: 1 polnjenje, 4 dni uporabe

Življenje hitro mineva in uporabniki želijo izkoristiti vsak dan. POWER U20 zagotavlja 4-dnevno trajanje baterije s samo enim polnjenjem.
Življenje hitro mineva in uporabniki želijo izkoristiti vsak dan. POWER U20 zagotavlja 4-dnevno trajanje baterije s samo enim polnjenjem.

Da bi nadaljevali s stalnim izboljševanjem avtentičnosti blagovne znamke pametnih telefonov, podjetje WIKO že leta sodeluje s podjetjem SmartViser, globalno priznanim neodvisnim laboratorijem za preskušanje izdelkov. Vse to s ciljem zagotavljanja avtentičnosti napajanja in zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje. Leta 2020 so med najboljšimi 10 napravami z najdaljšo življenjsko dobo baterije po lestvici Smartviser 4 naprave pametni telefoni WIKO.

Še boljše, prvi 3 pametni telefoni z najdaljšim trajanjem baterije so izdelki podjetja WIKO: View5 Plus, View5, View4. Podjetje WIKO je leta 2021 dodatno izboljšala lastnosti baterije pri čemer se osredotoča na to, da napajanja postanejo še dolgotrajnejša, v POWER U obsegu. Med prihajajočimi različicami naprave so vsi Power U20 opremljeni z 6000 mAh baterije velike kapacitete, ki poskrbi za avtonomijo delovanja do 4 dni z enim samim polnjenjem, saj je okrepljena z AI Power. Spremljajte kako podjetje WIKO nadaljuje s širjenjem sveta možnosti, s tem da Vam zagotavlja energijo, da naredite več!

Ogromna baterija od 6000 mAh

Življenje hitro mineva in uporabniki želijo izkoristiti vsak dan. POWER U20 zagotavlja 4 dnevno trajanje baterije z samo enim polnjenjem. Gremo naprej s povečanjem maksimalne pogonske moči na 6000mAh, z uporabo AI Power. Ta vgrajena pametna tehnologija za prihranek energije upravlja vedenje in porabo energije neodvisnih aplikacij ter istočasno podaljšuje življenjsko dobo baterije.

6.8’’ HD+ zaslon

Velik 6,8-palčni zaslon “vas popolnoma potegne v vsebino, ki jo gledate” bodisi, da so to živopisni filmi, igrice in aplikacije v HD + ločljivosti. Elegantna V oblika v formatu 20.5:9 zagotavlja izkušnjo brez robov na zmogljivem steklu Panda in s tem maksimalno izkorišča prostor na zaslonu.

wiko-power-u20-google

Izboljšane lastnosti in dober pomnilnik

Dvignite binge-watching filmov in igranje igric na višjo raven! MediaTek HelioG35 omogoča optimizacijo zmogljivosti, izboljšano učinkovitosti napajanja in zanesljive povezave brez zastoja. Opremljen je z 2.3 GHz štirijedrnim podnožjem, ki zagotavlja uživanje v gladkih in močnih značilnostih. Njegov 3GB RAM pomnilnik omogoča hitrejši odzivni čas in hitrejši odziv aplikacij, ki delujejo v ozadju. Tukaj je tudi 64GB interni pomnilnik in dodatna opcijska 256GB microSD kartica za shranjevanje več aplikacij, igric in filmov.

Trojna kamera z umetno inteligenco

Nepozabni trenutki shranjeni na ostrih fotografijah z glavnim objektivom trojne 13MP kamere. Njegov drugi 2MP objektiv deluje z glavno kamero, da ustvarite gladek učinek zameglitve. Pohvalna lastnost tega tria je objektiv AI, ki samodejno izboljša zajem zunanje svetlobe Za kulisami, njegov CMOS senzor glavni kameri omogoča samodejno odkrivanje prizora, z optimiziranjem slabe osvetlitve, tako da glavna kamera natančno odkriva in se prilagaja, ko je potreben “nočna pokrajina“. Po drugi strani pa se selfiji posnamejo brez napora, na primer med sprehodom po parku s 5MP prednjim gumbom.

power-u20-wiko-google-gradacijski-učinek

Modern dizajn in gradacijski učinek

Naprava Power U20 na zadnjem etuiju ima osupljive raznobarvne odseve in spremembe vzorcev. Na voljo je v sveto sivi, mornarski modri in zeleni barvi, v mat in sijajni zaključni obdelavi.

Google funkcije za prihranek časa

Bodisi da gre za hitro nastavitev alarma, upravljanje koledarja, iskanje vremenske napovedi ali vklop svetilke, namenski gumb Google Assistant je vedno pri roki. S svojim mehanizmom za dotik in držanje brez napora, uporabniku ponuja hiter dostop do Googla. Power U20 ponuja več, kar si uporabniki želijo, z najnovejšo inovacijo Android™ 11. To omogoča komunikacijo med aplikacijami, Bubble Chat, snemanje zaslona, nadzor naprav in medijev, aplikacijo Android Car za avtomobil, nadzor odobritve ter posodobitev sistema Google Play.

power-u20-wiko-google

Intuitivna uporaba

Prepoznavanje obraza zagotavlja večjo varnost in ugodnost, ker samo edinstven obraz uporabnika lahko pristopi Power U20 napravi s pomočjo opcije Face Unlock. Zabava na mobilnih napravah je tukaj po želji za glasbo, podcaste in še veliko tega s pomočjo avdio priključka in FM stereo naprave.

Prilagojeni dodatki

Poleg prefinjenega pametnega zaslona ima Power U20 Smart Folio diskreten vmesnik za istočasni pregled klicev, obvestil in glasbe. Izdelan je ergonomsko, udoben je za držanje in obstaja možnost, da se izgubite v filmih, video igrah in video zapisih brez uporabe rok. Kaljeno steklo zagotavlja popolno zaščito zaslona pred udarci in praskami.

Ultra odporni sloj varuje zaslon, ki je odporen na dotik, medtem ko premaz proti prstnim odtisom ohranja zaslon brezhiben. Na koncu, vendar ne tudi najmanj pomembno, sta vam na razpolago zaščitni etuiji in zaščitno steklo za dvojno zaščito. Vsebuje hibridni prilagodljivi etui s prozornimi, čvrstimi materiali in vtisnjenim kaljenim steklom kot dodatno zaščito.

Za še več informacij obiščite wikomobile.com.

Vas zanima več iz te teme?
Wiko Power U10 Wiko Wiko Power U20

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več