Življenjski slog
16.07.2021 19:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Povpraševanje po robotskih sesalnikih se ne ustavlja. ELKOTEX širi ponudbo in začenja z distribucijo Viomi

Eden najbolj vročih izdelkov med pandemijo je prav gotovo robotski sesalnik. Da bi trgu zagotovili tehnološko nadgrajene izdelke, smo v ELKOTEX podpisali dogovor, da postanemo uradni distributer robotskih in brezžičnih sesalnikov in dodatkov Viomi!
Viomi Technology je vodilno tehnološko podjetje IoT @ Home, ki s svojimi inovacijami obravnava raznolike potrebe potrošnikov. Poleg naprednih robotskih sesalnikov, se najnovejši izdelki Viomi osredotočajo na površinsko sterilizacijo in čiščenje zraka pred onesnaženjem in mikroorganizmi, kar je pomembno ne samo za alergike, ampak tudi za vsakogar danes.
»Viomi je bil namenjen oblikovanju in proizvodnji pametnih naprav. Verjamemo, da se bo naš prihodnji dom sčasoma razvil v IoT dom“, je komentiral Tommy Zhang, generalni direktor oddelka Viomi Overseas, “za naprej potrebujemo strokovnjake, kot je Elkotex d.o.o., da na zdrave in pametne trge prinesejo zdravo in pametno življenje.
Robotski best-sellerji
Brisanje, pometanje in sesanje je že postalo standard za 3v1 robotske sesalnike. Poleg tega je Viomi predstavil sistem UV-sterilizacije (model Viomi Alpha UV (S9)), ki učinkovito uniči 99,99% petih vrst bakterij in očisti bistveno globlje od običajnega ročnega čiščenja.
Viomijev najnovejši robotski sesalnik je zdaj opremljen tudi s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije, ki prinaša impresivno tridnevno prostoročno čiščenje in preprečuje sekundarno onesnaževanje zaradi dotika in vdihavanja prahu, še posebej pomembno za tiste, ki trpijo zaradi alergij na pršice.
»Robotski sesalniki so absolutne uspešnice v našem segmentu potrošniške elektronike. Podjetja za svetovno tržne raziskave napovedujejo, da se njihova rast ne bo ustavila vsaj v naslednjih nekaj letih. Nove funkcije, ki ustrezajo potrebam, naredijo izdelke Viomi zelo konkurenčnimi in zaželene našim strankam«, komentira Baiba Indane, vodja enote blagovnih znamk v skupini ELKO Group.
Nov trend – čistilci zraka!
Zaradi Covid-19 ljudje posvečajo več pozornosti kakovosti zraka. Kadar ni mogoče dovolj prezračevanja z zunanjim zrakom ali je onesnaženost zunanjega zraka velika, so lahko v pomoč še posebej prenosni čistilci zraka. Čiščenje in filtriranje zraka lahko pomagata zmanjšati onesnaževalce v zraku, vključno z delci, ki vsebujejo viruse in bakterije.
Viomi Smart Air Purifier Pro (UV) lahko pokriva površino do 60 m2, učinkovito odstranjuje metanol in dim, LED-UV sterilizacija uničuje mikrobe in viruse, povečuje učinkovitost razkuževanja in ima funkcijo ubijanja komarjev.

Vsi izdelki Viomi so združljivi z “Mi home”.

O Viomi Technology
Viomi je razvil edinstveno platformo IoT @ Home, sestavljeno iz ekosistema inovativnih izdelkov za pametni dom, ki podpirajo IoT, skupaj s paketom dopolnilnih potrošnih izdelkov in podjetji z dodano vrednostjo, razširjenimi v več kot 60 državah / regijah.

www.viomi.com

O ELKO grupi, v katero spada tudi Elkotex d.o.o.
Skupina ELKO je eden največjih distributerjev izdelkov in rešitev za informacijsko in zabavno elektroniko v regiji, ki zastopa 400 proizvajalcev IT. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev za več kot 10 000 trgovcev na drobno, lokalne proizvajalce računalnikov, sistemske integratorje in podjetja v različnih sektorjih v 11 evropskih državah.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki Xiaomi sesalnik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

Omni komunikacije d.o.o.

Stare Črnuče 9, 1000 Ljubljana, Tel: 040 726 280
Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več